پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
خورش گل کلم با سیر
مواد لازم:
گل كلم: یك عدد كوچك
گوشت چرخ كرده:۲۵۰ گرم
پیازسرخ شده:۲ قاشق سوپ خوری
پیاز درسته: ۱ عدد كوچك
سیر تازه :۱ بته
رب گوجه فزنگی: ۳ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل :به مقدار لازم
آبلیمو:۲ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا گل كلم را خورد كرده و خوب میشوییم
سپس در روغن تفت میدهیم.
حال سیرها را از پوست جدا میكنیم ، میشوییم و هر حبه سیر را ۲ نیم كرده وكمی در روغن سرخ میكنیم.
گوشت چرخ كرده را با یك عدد پیاز كوچك و كمی نمك و فلفل خوب ورز میدهیم و به شكل گلوله های كوچك در میاوریم و با پیاز سرخ شده میگذاریم كمی تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت كمی تفت میدهیم و ۲ لیوان آب به این مواد اضافه كرده و میگذاریم تا خورش جوش بیاید. حال سیر و گل كلم سرخ شده و كمی نمك و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و میگذاریم خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد.
مژگان شاملوئی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست