پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

آنتی بیوتیک طبیعی


آنتی بیوتیک طبیعی

فلفل سیاه از انواع ادویه‌های پرطرفدار است که در طبخ غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد. روغنی که از گیاه آن استخراج می‌شود، دارای خواص درمانی و بهداشتی ـ آرایشی متعددی است که از …

فلفل سیاه از انواع ادویه‌های پرطرفدار است که در طبخ غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد. روغنی که از گیاه آن استخراج می‌شود، دارای خواص درمانی و بهداشتی ـ آرایشی متعددی است که از دیرباز برای درمان درد و بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گرفته است. این روغن خواص ضدباکتریایی داشته و برای درمان دردهای مفصلی، اسپاسم عضلانی و ورم معده به کار می‌رود. این روغن با تحریک عملکرد سیستم‌های گوارشی به افزایش ترشح طبیعی بزاق دهان و تنظیم ترشح اسید معده کمک کرده و عملکردی مشابه اسیدهای مؤثر در هضم غذا دارد. این روغن خاصیت ضدنفخ داشته و مانع از رشد باکتری‌هایی می‌شود که در روده و معده باعث افزایش گاز می‌شوند.

همچنین روغن فلفل سیاه با تصفیه روده، باعث بهبود عملکرد این ارگان شده و احتمال ایجاد عفونت را کاهش می‌دهد.

این روغن حاوی مقادیر فراوانی ویتامین (بتاکاروتن)، ویتامین کا، کلسیم، پتاسیم و سلنیوم بوده و در سلامت استخوان‌ها، ناخن‌ها و دندان‌ها مفید به شمار می‌آید. همچنین روغن فلفل سیاه، آنتی‌بیوتیک بدون عارضه‌ای برای بیماران مبتلا به عفونت‌های دستگاه گوارش شناخته شده و آنتی‌اکسیدان مؤثری برای به تعویق انداختن علائم پیری به حساب می‌آید.

دنیا پرتو