چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
یخمک طالبی و لیمو
مواد لازم:
طالبی رسیده و خرد شده- یک عدد متوسط
آب لیمو ترش- دو سوم پیمانه
پوست لیمو- یک قاشق مرباخوری
عسل- یک چهارم پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تکه های طالبی را در یک ردیف روی سینی پهن کنید و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ ببندد.
در ظرف متوسط، پوست لیمو، آب لیمو و عسل را هم بزنید تا عسل حل شود.
در غذاساز، طالبی، مخلوط آب لیمو و یک و نیم پیمانه آب سرد را هم بزنید تا یکدست و نرم شود. مواد را در ۴ لیوان یک نفره بریزید و با پوست لیمو تزیین و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست