دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

روش های نگهداری ادویه


روش های نگهداری ادویه

هر ادویه ای طعم خاص خود را دارد که غذاها را از هم متفاوت می کند. اما برای حداکثر استفاده از طعم ادویه لازم است ادویه ها خوب و درست نگهداری شود. در این مطلب از «MSN» به چند نکته درباره …

هر ادویه ای طعم خاص خود را دارد که غذاها را از هم متفاوت می کند. اما برای حداکثر استفاده از طعم ادویه لازم است ادویه ها خوب و درست نگهداری شود. در این مطلب از «MSN» به چند نکته درباره استفاده و نگهداری درست ادویه ها اشاره می کنیم.

ادویه ها اگر خوب و درست نگهداری شود، طعم خود را به مدت طولانی حفظ می کند.

برای استفاده از حداکثر طعم، ادویه را اول تفت دهید و سپس آسیاب کنید.

به اندازه کافی ادویه در غذا بریزید، زیرا ادویه فراوان طعم اصلی غذا را از بین می برد.

ظرف ادویه را کنار گاز یا جای گرم قرار ندهید. به علت رطوبت، حتی یخچال هم مکان خوبی برای حفظ ادویه ها نمی باشد. بهترین جا، مکان خنک و خشک است.

در سراسر جهان، بیش از ۳ نوع ادویه در یک غذا استفاده نمی شود، اگر چه مردم کشور هند برعکس آن عمل می کنند.

برای به دست آوردن طعم خوب، ادویه ها را یک ساعت قبل از پایان زمان پخت به غذا اضافه کنید.

دارچین، جوزهندی و میخک را می توان در غذاهای شیرین استفاده کرد.

هوا، نور، رطوبت و حرارت باعث از دست رفتن طعم و رنگ ادویه می شود.

پیاز، سیر و فلفل سیاه معروف ترین ادویه ها هستند که هر نوع غذا را خوش طعم می کنند.

ادویه های آسیاب شده نسبت به آسیاب نشده، سریع تر طعم خود را نشان می دهند.

در فریزر، ادویه های آسیاب نشده به مدت ۳ سال و ادویه آسیاب شده به مدت ۶ ماه تازه می مانند.

برای جلوگیری از، از دست رفتن بو وطعم، ادویه ها را در ظروفی با در محکم قرار دهید.