چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مدیر برنامه در ایران جا نیفتاده است
مدیر برنامه عنوانی است که برای خبرنگاران ایرانی هنوز جا نیفتاده است، اما بسیاری از اهالی موسیقی به کمک این دوستان که دست راستشان به حساب میآیند، روزهای پررونق و خوبی را میگذرانند. با یکی از این مدیربرنامهها که اتفاقا پسرعموی حمید عسکری و مدیر برنامههای خود اوست گفتوگو کردهایم:
بهعنوان مدیر برنامههای حمید عسکری، فکر میکنید حضور شما چقدر در روند کاری این خواننده تاثیرگذار بوده است؟
اگر یک مدیر برنامه بتواند علاوه بر هماهنگی کارهای خواننده، برای او آرامش خلق کند، حتما با هم روند رو به رشدی را تجربه خواهند کرد. من هم به عنوان مدیر برنامه حمید و نیز با توجه به شناختی که از او دارم، او را در این روند کمک میکنم.
اهمیت حضور یک مدیر برنامه در کنار یک خواننده چقدر است؟
به نظر من اگر کسی که به عنوان مدیر برنامه کار میکند تحلیلگر خوبی باشد و بتواند آینده موسیقی را از نظر استقبال مردم شرایط اقتصادی و فروش آلبومها پیشبینی و رصد کند، میتواند اطلاعات خیلی خوبی جهت برنامهریزی بهتر در اختیار خواننده قرار بدهد.
بیشتر حضورتان بر مبنای فامیلی است یا واقعا مدیریت حرفهای دارید؟
نمیشود گفت براساس مدیریت حرفهای، بلکه براساس ایدههایی که به حمید میدادم و تجزیه و تحلیلهایی که در مورد بازار و آلبومهای موسیقی انجام میدادم، این رابطه شکل گرفت که قطعا رابطه فامیلی هم دخیل بود.
اینکه شما با ایشان رابطه خویشاوندی دارید، تاثیری در شکل رابطه کاریتان داشته است؟
صد در صد من به خاطر رابطه خویشاوندی خیلی راحت میتوانم انتقادات رک و بیپرده انجام بدهم و کارهایم را با دلسوزی بیشتری انجام بدهم.
جایگاه چنین شغلی که مدتهای کمی از عمر آن در ایران میگذرد، تعریف مشخصی دارد؟
به نظر من هنوز نه! بعضیها به کنسرت گذاشتن، بعضیها به بستن قرارداد، بعضیها با خبر نگارها در ارتباط بودن و بعضیها به زبان خواننده بودن میگویند مدیر برنامه! ولی من علاوه بر ۳ مورد یاد شده، به دنبال این نیز هستم که مدیریتی نو در ترسیم افق کاری او داشته باشم.
در زمینه نرمافزاری کار مثلا ایدهپردازی در قطعات و... نیز شما دخالتی دارید؟
به لحاظ سلیقهای، نظر خودم را اعلام میکنم. حمید هم آدمی نیست که نقدپذیر نباشد. اگر ایده خوبی ارائه دهم، حتما از آن استفاده خواهد کرد.
معمولا خبرنگاران رابطه خوبی با مدیر برنامهها ندارند. ترجیح میدهند به جای اینکه با یک واسطه حرف بزنند با خود هنرمند طرف شوند. این برای شما مشکلساز نیست؟
نه، به نظر من اگر احترام متقابل بین آنها برقرار باشد، هیچ مشکلی پیش نمیآید، ولی اینجا در ایران چون این شغل جا نیفتاده است، خبرنگارها دوست دارند با خود خواننده در ارتباط مستقیم باشند که به نظر من ایرادی ندارد، ولی گاهی واقعا خواننده وقت و فرصت مناسب برای برقراری ارتباط مستقیم ندارد.
چشمانداز این شغل را در ایران چطور ارزیابی میکنید؟
اگر همینگونه پیش برود، این شغل مانند تمامی مشاغل دیگر جایگاه خود را پیدا خواهد کرد. فکر میکنم آینده خوبی برای صاحبان این مشاغل پیش رو باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست