پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پنیر و سیرکاراملی شده


پنیر و سیرکاراملی شده

▪ مواد لازم:
- کره-۲ قاشق مرباخوری
- سیر خرد شده- ۲ قاشق غذاخوری
- شکر-یک قاشق مرباخوری
- پنیر خامه ای-۲۲۴ گرم
- کره نرم شده- یک چهارم پیمانه
- پنیر رنده شده چدار- ۲ پیمانه
- پیاز -یک چهارم …

مواد لازم:

- کره-۲ قاشق مرباخوری

- سیر خرد شده- ۲ قاشق غذاخوری

- شکر-یک قاشق مرباخوری

- پنیر خامه ای-۲۲۴ گرم

- کره نرم شده- یک چهارم پیمانه

- پنیر رنده شده چدار- ۲ پیمانه

- پیاز -یک چهارم پیمانه

- نمک -یک چهارم قاشق مرباخوری

- کراکر با طعم پنیر آسیاب شده- نصف پیمانه

- فلفل دلمه ای با ساقه برای تزئین- یک عدد

طرز تهیه:

در ۲ قاشق مرباخوری کره، سیر و شکر را اضافه کنید و به مدت ۵دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا سیر قهوه ای شود سپس زیر آن را خاموش کنید. سیر را با بقیه مواد با کمک همزن مخلوط کنید تا نرم و خامه ای شود. مواد را با دست به شکل گرد دربیاورید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس در پودر کراکر بغلتانید تا کاملا پوشیده شود و روی بشقاب مناسب قرار دهید. می توانید با استفاده از برش های فلفل دلمه ای ساقه ای برای آن درست کنید و دوباره برای مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. آن را با هویج، کرفس، خیار(خام)، می توان سرو کرد.