جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی سیب‌زمینی مکزیکی


کوکوی سیب‌زمینی مکزیکی

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ سیب‌زمینی: ۶۰۰ گرم
▪ نمک: یک قاشق چای‌خوری
▪ فلفل سبز تند: یک عدد، ساطوری (اختیاری)
▪ تخم‌مرغ: یک عدد
▪ گشنیز: ۲-۳ قاشق غذاخوری ساطوری
▪ آرد: به میزان لازم
▪ …

مواد لازم برای ۴ نفر

سیب‌زمینی:

۶۰۰ گرم

نمک:

یک قاشق چای‌خوری

فلفل سبز تند:

یک عدد، ساطوری (اختیاری)

تخم‌مرغ:

یک عدد

گشنیز:

۲-۳ قاشق غذاخوری ساطوری

آرد:

به میزان لازم

روغن:

۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده سپس در یک قابلمه متوسط ریخته و با آب سرد روی آن را بپوشانید. ۳۰ دقیقه روی شعله متوسط سیب‌زمینی را بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با گوشتکوب آن را له کنید.

پس از این‌که سیب‌زمینی سرد شد، آن را در یک کاسه بریزید. تخم‌مرغ، پنیر، فلفل‌ساطوری و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل کوکو را اندازه کنید.

دستان خود را به آرد آغشته کرده و مایه کوکو را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ درآورده و سپس آن را کمی فشار دهید تا به ضخامت ۲ سانتی‌متر تخت شود.

روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کنید در هر نوبت ۳ یا ۴ کوکو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه کرده و ۲طرف آن را ۴ دقیقه سرخ کنید، سپس با نان و سالسا سرو کنید.

نکات آشپزی

تخم‌مرغ را قبل از اضافه کردن بزنید تا یکدست شود این کار بوی زخم تخم‌مرغ را از بین می‌برد.

گشنیز را می‌توانید با جعفری جایگزین کنید.