جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

ارزش غذایی انجیر خشک بیشتر از انجیر تازه است


ارزش غذایی انجیر خشک بیشتر از انجیر تازه است

انجیر سرشار از ویتامین A ،B ،C و قند و نیز دارای مواد چربی، ازته، آهن، منگنز و کلسیم است.
این میوه بسیار مغذی است به ویژه اگر آن را روی سبد چیده و در جلو آفتاب قرار دهند تا خشک شود در …

انجیر سرشار از ویتامین A ،B ،C و قند و نیز دارای مواد چربی، ازته، آهن، منگنز و کلسیم است.

این میوه بسیار مغذی است به ویژه اگر آن را روی سبد چیده و در جلو آفتاب قرار دهند تا خشک شود در این حالت ارزش غذایی انجیر دو برابر می شود.

انجیر زود هضم می شود و مصرف آن برای بچه ها و اشخاصی که از بستر بیماری برخاسته و دوره نقاهت را می گذرانند توصیه شده است به ندرت ممکن است اشخاصی پیدا شوند که طبع آن ها با انجیر سازگار نباشد.

انجیر برای نرم کردن سینه و روده ها موثر است، جوشانده این میوه برای زکام های شدید، تورم حنجره و برونشیت های کهنه مفید است.

جوشانده انجیر با خرما و کشمش و عناب در آب، برای عفونت های ریوی و غرغره آن در درمان آنژین مصرف می شود، اگر به تمام این چهار میوه دسترسی نداشتید، می توانید به جای آن ۵ تا ۱۰ عدد انجیر خشک را در یک لیتر شیر بجوشانید و مصرف کنید.

گاهی اوقات انجیر خشک را می کوبند و می سایند و به جای قهوه مصرف می کنند. مصرف گرد انجیر به جای قهوه در بیماری های برونشیت، سینه پهلو و سیاه سرفه مفید است.

انجیر چون دارای دانه های ریزی است روی معده و روده ها خاصیت تقویت کننده و ملین دارد. اگر انجیر را بپزند و به شکل کمپوت یا مربا درآورند برای اشخاصی که سوء هاضمه یا یبوست دارند مفید است.