جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
کباب ترش بوقلمون روی منقل محشر می شود
کلا گوشتی که روی منقل کباب شود خوشمزه می شود. حالا چه گوشت مرغ باشد و چه گوشت گوسفند یا گوساله. راستی ماهی کبابی هم محشر می شود. حالا می خواهیم گوشت بوقلمون را کبابی کنیم و طعم آن را امتحان کنیم. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ تا ۴ نفر
۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم سینه یا فیله بوقلمون
۱ ق س گردوی خرد شده
۳ ق س مخلوط رب انار و زرشک
۱ ق س سبزی معطر
۱ ق س پیاز رنده شده
۲ ق س روغنزیتون
۲ حبه سیر رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱. ابتدا گوشت بوقلمون را بهصورت مکعبهای بزرگ خرد کنید. در یک کاسه پیاز رنده شده را با سیر، روغنزیتون، رب انار و زرشک، گردوی خرد شده ، مقداری نمک و فلفل و سبزیجات معطر مخلوط کنید، سپس تکههای گوشت را داخل آن قرار دهید و ظرف را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
۲. تکههای گوشت را بهطور دلخواه یا روی آتش، روی منقل یا روی اجاقگاز کباب کنید.
۳. بعدازاینکه کبابها آماده شد، در صورت تمایل مقداری رب انار، کمی فلفل و گردوی خرد شده روی آنها را بریزید و سرو کنید.
فوتوفن
برای سبزیجات معطر از مخلوط نعنا، ریحان و جعفری استفاده کنید. به این صورت که آنها را بعد از شستوشو بگذارید تا کاملا خشک شوند، سپس خرد کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست