یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

شامی گیلانی


شامی گیلانی

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم؛
▪ پیاز: ۱ عدد؛
▪ سیب زمینی: ۲ عدد؛
▪ لپه: ۲۵۰ گرم؛
▪ مغز گردو: ۷۵ گرم؛
▪ سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخان): ۵۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: …

مواد لازم برای ۶ نفر:

گوشت گوسفند یا گوساله:

۵۰۰ گرم؛

پیاز:

۱ عدد؛

سیب زمینی:

۲ عدد؛

لپه:

۲۵۰ گرم؛

مغز گردو:

۷۵ گرم؛

سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخان):

۵۰۰ گرم؛

تخم مرغ:

۵ تا ۶ عدد؛

روغن مایع:

به میزان لازم؛

زعفران دم کرده:

۱ قاشق چای خوری؛

نمک و فلفل:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازۀ یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.