جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کاهش کلسترول


کاهش کلسترول

سرکه سیب حاوی پکتین، نوعی فیبر قابل حل در آب است که گفته می‌شود در جذب چربی و کلسترول مؤثر بوده و میزان آنها را در بدن کم می‌کند. علاوه بر این آمینواسیدهای موجود در سرکه سیب برخی …

سرکه سیب حاوی پکتین، نوعی فیبر قابل حل در آب است که گفته می‌شود در جذب چربی و کلسترول مؤثر بوده و میزان آنها را در بدن کم می‌کند. علاوه بر این آمینواسیدهای موجود در سرکه سیب برخی از انواع کلسترول مضر را نیز خنثی می‌کند.

بنابر تحقیقات اخیر، مصرف منظم سه قاشق چایخوری سرکه سیب یا بیشتر در روز سطح کلسترول خون را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد. به گفته محققان اسید استیک که ماده اصلی موجود در سرکه است عامل این تأثیر به حساب می‌آید.برای بالا بردن میزان تأثیرگذاری سرکه سیب باید از محلول تقویت‌کننده سرکه سیب (ترکیب دو تا سه قاشق چایخوری سرکه سیب در یک لیوان آب) استفاده کرده و همراه با آن علاوه بر افزایش مصرف فیبر (میوه و سبزیجات) در برنامه غذایی، مصرف چربی‌های اشباع و غیراشباع را نیز کاهش داد.