پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

پنکیک سیب زمینی


پنکیک سیب زمینی

● مواد لازم
▪ سیب زمینی پخته و رنده شده ۲ پیمانه
▪ پیازچه ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ ژامبون مرغ یا قارچ ۳ تا ۴ ورق
▪ آرد ۱/۴ فنجان
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ روغن مایع …

مواد لازم

سیب زمینی پخته و رنده شده ۲ پیمانه

پیازچه ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

ژامبون مرغ یا قارچ ۳ تا ۴ ورق

آرد ۱/۴ فنجان

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سیب زمینی را با کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزد، پس از پختن سیب زمینی را پوست گرفته و رنده کنید. پیازچه را شسته و به صورت کاملاً ریز خرد کنید. تخم مرغ را داخل کاسه بزرگی ریخته و با همزن دستی به خوبی بزنید. ژامبون را نیز کاملاً ریز خرد کنید. اکنون سیب زمینی رنده شده، پیازچه خرد شده، ژامبون ریز شده را به تخم مرغ زده شده اضافه کنید. در این مرحله آرد، نمک، فلفل و پودر آویشن را بیافزایید.

داخل تابه‌ای دو تا سه قاشق روغن مایع بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن گرم شود، سپس از مایه پنکیک با قاشق برداشته و داخل روغن بریزید، اطراف و روی پنکیک را با قاشق صاف کنید، صبر کنید یک طرف آن سرخ شود و سپس طرف دیگر پنکیک‌ها را برگردانید تا طلایی رنگ شود.

یک حوله کاغذی را روی سه پایه سیمی باز کنید و پنکیک‌ها را بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. این پنکیک را گرم سرو کنید.