چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

توپ نان و پنیر و گردو با روکش انار، ویژه شب یلدا


توپ نان و پنیر و گردو با روکش انار، ویژه شب یلدا

دانه های انار را به صورت یک لایه بین دو کاغذ حوله ای بگذارید و به آرامی کاغذ رویی را روی انارها بکشید تا رویشان کاملا خشک شود و سپس به همان شکل در یخچال بگذارید تا کاملا رطوبت رویشان گرفته شود و شروع به درست کردن توپ پنیریتان بکنید.

مواد لازم:

دانه انار: یک پیمانه

پنیر خامه ای (نرم): 200 گرم

کره نرم: یک ق چ

پنیر چدار (رنده شده): یک فنجان

نان تست (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه

سیر (خردشده): یک حبه

رزماری تازه (خردشده): یک ق چ

برگ آویشن تازه (خردشده): 2 ق چ

جعفری تازه (ریز خردشده): یک ق چ

رنده پوست لیموترش: یک ق چ

فلفل سیاه: یک هشتم ق چ

جعفری تازه (خردشده) برای تزیین: یک ق چ

گردو: یک ق س

طرز تهیه:

1. دانه های انار را به صورت یک لایه بین دو کاغذ حوله ای بگذارید و به آرامی کاغذ رویی را روی انارها بکشید تا رویشان کاملا خشک شود و سپس به همان شکل در یخچال بگذارید تا کاملا رطوبت رویشان گرفته شود و شروع به درست کردن توپ پنیریتان بکنید.

2. پنیر خامه ای، کره، پنیر چدار، گردو، سیر، رزماری، آویشن، جعفری، نان تست، رنده پوست لیمو و فلفل سیاه را مخلوط کرده و یک دقیقه با همزمن بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

3. سپس پنیر را یکجا روی یک پلاستیک گذاشته و دورش را بپوشانید و با دست به شکل توپ فرم دهید و بسته بندی کرده و به مدت یک ساعت تا 2 روز در یخچال بگذارید تا کاملا سفت و محکم شود. بعد از این که توپ پنیری به اندازه کافی سرد و سفت شد آن را از یخچال خارج کرده و روی سطحی که دانه های انار را پاشیده اید فشار دهید تا دانه های انار در سطح توپ فرو روند و تمام سطح توپ پنیریتان با انار پوشیده شود. در صورتی که نیاز بود کمی با فشار دست دوباره توپ اناری را شکل دهید و رویش جعفری خردشده بپاشید.

نکته:

1. توپ پنیر و انارتان را می توانید قبل از سرو به مدت 4- 5 ساعت در پلاستیک پیچیده و در یخچال نگهداری کنید.

2. قبل از سرو توپ پنیر و انارتان را 30 دقیقه بیرون یخچال بگذارید تا با محیط هم دما شود.