چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
گولاش
مواد لازم برای ۶ نفر:
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان:
یک کیلو
روغن:
۱۵۰ گرم(یک پیمانه سرخالی)
پیاز سرخ کرده:
۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
سیر:
۲ تا ۳ دانه
گوجه فرنگی:
نیم کیلو
فلفل سبز دلمه:
۳ تا ۴ عدد
آرد:
یک قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی:
دو قاشق غذاخوری
آب:
۲تا۳ لیوان
طرز تهیه:
گوشت را بهشکل مکعبهای کوچک میبریم و میشوییم با پیاز سرخ کرده و سیر خرد شده را در داخل ظرفی ریخته روی حرارت ملایم میگذاریم و در ظرف را میبندیم تا آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد ۲ تا ۳ لیوان آب میریزیم. میگذاریم گوشت بپزد ولی زیاد نباید له شود.
فلفل را خرد کرده داخل گوشت میریزیم. بعد از چند جوش آرد را در یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم با رب گوجه فرنگی داخل ظرف گوشت ریخته و به هم میزنیم و میگذاریم آب گوشت کاملا تبخیر شود.
روی گوجه فرنگیها مقداری آب جوش ریخته پوست آنها را میگیریم و گوجه فرنگیها را خرد کرده تخم آنها را جدا مینماییم و داخل ظرف گوشت با سایر مواد یکی دو جوش میدهیم بهطوریکه گوجه فرنگیها له نشوند بهقدر کافی نمک و فلفل زده بعد از دو سه جوش در ظرف میکشیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست