شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مراقبت از این خانه
این یک مزیت خاص است که رئیس مجلس هفتم توانسته در خطبههای نماز جمعه حضوریافته و بهعنوان خطیب پیش از خطبهها به عملکرد مجلس هفتم اشارتی نماید و از آن عملکرد دفاع کند. سخنان حدادعادل در دفاع از عملکرد مجلس هفتم و ریاست آن در حالی ایراد شده که حجم وسیعی از انتقادها از سوی همه جناحها متوجه عملکرد این مجلس و هیاترئیسه آن است.
وی در حالی به دفاع از عملکرد مجلس هفتم - که به اعتقاد بسیاری یکی از ضعیفترین مجالس پس از انقلاب اسلامی بوده- و به نمونههایی از توفیق آن اشاره نموده که اتفاقا بسیاری از کارشناسان مستقل، آنها را از عوامل ناکامی و شکست این مجلس ارزیابی میکنند. طرح تثبیت قیمتها که رئیس مجلس هفتم از آن یاد و دفاع کرده هم غیرعلمی هم غیرضروری و البته طرحی در محاق است. آیا بهراستی جناب ایشان بر این باورند که قیمتها تثبیت شدهاند؟ ارقام و اعداد در حوزه خدمات دولت و بخش خصوصی تغییری نیافته است؟ در حالی که رئیسجمهور، وزرا، مرکز پژوهشهای مجلس و... همگی بر ناتوانی دولت و مجلس در مهار قیمتها صحه گذاشته و در این میان مقامات عالیرتبه و حتی مراجع عالیقدر را وادار به واکنش کرده، انصافا قدرت فراوانی میخواهد تا آدمی بدین راحتی و صراحت چشمان خود را روی واقعیت ببندد!
در خصوص مخالفت مجلس هفتم با طرحهای خارجی هم که ظاهرا مرور چند حادثه پاسخ مساله را میدهد. در جریان برف زمستانی سال گذشته آنچه بر فرودگاه بینالمللی امامخمینی(ره) رفت و شرایطی که سبب استعفای مدیر فرودگاهها شد، روشن میسازد که حذف شرکتهای بینالمللی تا چه حد درست بوده و یا روند خدماترسانی اپراتور دوم که آنهم نیاز به توضیح ندارد. ضمن آنکه هزینههای ناشی از احساس عدم امنیت در سرمایهگذاری خارجی از آن معایبی است که به صورت علمی و کارشناسی مورد ارزیابی قرار نگرفته است. اما اینکه جناب حداد بر این باور است که <مجلس هفتم هیچ اقدامی نکرده که در تعارض با منزلت و شأن آن باشد> کافی است به عملکرد مجلس در ماههای پایانی و حتی هفته آخر آن توجه مختصری مبذول شود.
ایشان پاسخ نمیدهد که طرح تحقیق و تفحص قوه قضاییه که یک طرح متروک و خارج از دستور بود، چگونه در مجلس قرائت شد؟
طرح تحقیق و تفحص شرکت دخانیات که بیگناهی مدیران دولت قبلی را اثبات میکرد با چه دلایلی از دستورکار مجلس حذف شد؟
جریان استیضاح وزیر بازرگانی به چه میزانی بر قدرت، صلابت و پایمردی مجلس هفتم افزوده است؟
آیا اعتراضهای امثال افروغ و شانه خالی کردن ماهرانه امثال الیاس نادران در داستان استیضاح نیازمند توجه بیشتر نیست؟
هفتم خرداد در راه است. روزی که سالگرد تشکیل مجلس در ایران است. این امید میرود که مجلس هشتم از منزلت و جایگاه خود به خوبی دفاع کند، سنتها و روشهای غلط و بدعتآمیز مجلس هفتم در نحوه تعامل با دولت را تغییر دهد و به جایگاه واقعی خود که در راس امور بودن است، بازگردد. در غیر این صورت باید شاهد بود که ۴ سال آینده به کاهش بیشتر منزلت مجلس منجر شود؛ مسیری که وکیلالملهها را به وکیلالدولهها بدل میکند. از این خانه باید مراقبت کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست