جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

قارچ شکم پر


قارچ شکم پر

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ هشت عدد قارچ بزرگ
▪ چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ هشت ورقه کالباس
▪ دو حبه سیر
▪ ۶۰۰ گرم قارچ کوچک
▪ چند برگ اسفناج
▪ شش قاشق مرباخوری سس مایونز
▪ پنیر …

مواد لازم برای ۴ نفر

هشت عدد قارچ بزرگ

چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون

هشت ورقه کالباس

دو حبه سیر

۶۰۰ گرم قارچ کوچک

چند برگ اسفناج

شش قاشق مرباخوری سس مایونز

پنیر پارمسان یا پنیر پیتزا

نمک و فلفل

یک قاشق مرباخوری آویشن

طرز تهیه

قارچ های بزرگ را با روغن زیتون آغشته کرده و برای ۵ دقیقه در فر که گریل آن روشن است، قرار دهید.

تابه مناسبی روی حرارت ملایم گاز گذاشته و سپس روغن زیتون را در آن بریزید.

حالا کالباس، سیر و قارچ را که از قبل خرد شده درون تابه بریزید و برای هشت دقیقه تفت دهید. نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید.

درون قارچ های بزرگ را با این مخلوط پر کرده و پنیر پیتزا یا پارمسان را روی آن قرار دهید.

ظرف قارچ را برای چند دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر آن آب شود.

مریم سعادتی