پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
درد ما را چیست درمان؟ اسکناس؟!
شما چگونه مشکل مالیتان را حل میکنید: با کاهش هزینهها؟ با قرض بالاآوردن؟ با فروختن اموالتان؟ با کلاهبرداری؟! یا شاید هم هیچ کاری نمیکنید و میروید به سمت افسردگی؟! به هر حال، هیچکدام از راههای بالا به شما کمک نمیکند. تنها به دست آوردن پول بیشتر میتواند مشکل مالیتان را حل کند؛ اما چگونه؟ ۱۰ پیشنهاد زیر میتواند کمکتان کند....
۱) فکر کنید چهقدر پول احتیاج دارید؟ قدم اول، این است: کل پولی را که احتیاج دارید در بالای یک برگه بنویسید.
۲) در قدم دوم، فهرستی از داراییهایتان تهیه کنید و مهارتهایتان، دانشتان و افرادی را که با آنها تماس دارید، بنویسید. دلبستگیهایتان را هم به فهرست اضافه کنید. جزءبهجزء موارد نوشتهشده در فهرست شما، عناصر سازنده موفقیت شماست. فهرستتان را حتیالمقدور کامل بنویسید؛ برای مثال، بنویسید که شما یک ماشین، یک دوربین عکاسی، یک اتاق خالی و ۱۰ میلیون تومان پول نقد دارید؛ در سازماندهی کردن، حرف زدن، نوشتن و گوش کردن و امیدواری دادن به انسانها ماهر هستید؛ کلی درباره اسبها، طراحی داخلی ساختمانها، منطقه خاصی از کشورتان و حراج اینترنتی و استفاده از ایمیل اطلاعات دارید؛ میتوانید روی کمک آقای احمدی، آقای سپهری، خانم سعیدی و... حساب کنید؛ به ساختن مدلهای هواپیما و حل مشکلات پیچیده و یادگیری مهارتهای جدید علاقه دارید و...
۳) یک فهرست از راههای قدیمی و راههای جدید و هر اشتراکی که باعث پولسازی میشود، تهیه کنید؛ برای مثال، از اتاق خالیتان برای راهاندازی یک تجارت کوچک استفاده کنید. دوربین عکاسیتان را بفروشید. اگر وسیله نقلیهای دارید کاری مانند تحویل محمولههای پستی به راه بیندازید یا جزو افراد این موسسات شوید یا در وقتهای خالیتان مسافرکشی کنید.
۴) راهکارهایی انتخاب کنید که عملا نتیجه داده باشند. آیا این راهکار تا به حال برای افراد دیگری پول به همراه داشته است؟ اگر جواب مثبت است، یعنی مناسب است.
۵) تحقیق کنید آیا دیگران حاضرند برای محصولات یا خدمات شما پولی پرداخت کنند؟ برای مثال، شما به فکر افتادهاید که کار عکاسی انجام دهید و عکسهایی را که گرفتهاید، بفروشید. پس با یک عکاس حرفهای ملاقاتی ترتیب بدهید و از او بپرسید آیا عکسهایتان ارزش فروش دارد یا چهقدر میتوانید با فروش آنها پول به دست آورید؟ به غیر از عکسها، به کارهای هنری دیگری که میتوانید انجام بدهید، فکر کنید.
۶) اگر همه نشانهها مثبت بود، ایدهتان را عملی کنید؛ برای مثال، کارتان را از خانهتان شروع کنید و ببینید آیا سودآور است یا نه؟ آیا طرفدار پیدا خواهد کرد؟ مقداری از محصولات و خدماتتان را ارایه دهید تا متوجه شوید آیا کسی خریدار آنها هست یا نه؟ میتوانید یک آگهی تبلیغاتی در روزنامهای بدهید و قبل از آن، مطمئن شوید که قیمتگذاری کارهایتان از روی اصول و مقررات است، به خصوص اگر خدماتتان جدید است.
۷) اگر مطمئن شدید که میتوانید کاری از پیش ببرید، بروید سراغ سرمایهگذاری زمانی و مالی روی پروژه دلخواهتان.
۸) اگر نتوانستید در زمینه دلخواهتان درآمد داشته باشید باید مهارتهایتان را افزایش دهید. اگر عوامل لازم و مناسب را داشته باشید، خلق منابع جدید درآمد بسیار آسانتر میشود. برای مثال، ممکن است به تحصیلات بیشتر یا کارآموزی و تجربه بیشتر در این زمینه احتیاج داشته باشید. ممکن است به مسوولیتپذیری بیشتر احتیاج داشته باشید. بد نیست تماسها و ارتباطهایتان را افزایش دهید.
۹) بعد از اینکه طرحی پیدا کردید که به نظرتان بازدهی خوبی دارد، باید سخت و طولانی کار کنید تا طرحتان جواب بدهد.
۱۰) این گام آخر به ندرت اتفاق میافتد ولی کلید طلایی موفقیت ثروتمندان است؛ هیچ وقت روی یک منبع درآمد حساب نکنید. همیشه برای جمع کردن پول از سه یا چهار راه درآمدزا برنامهریزی کنید.
ترجمه: سحر حبیبی
منبع: Success tips
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست