جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خورش هویج


خورش هویج

● مواد‌ لازم
▪ مرغ یا گوشت آبگوشتی؛ ۷۵۰ گرم
▪ پیاز سرخ شد‌ه؛ ۳ قاشق سوپخوری
▪ هویج، یک کیلوگرم
▪ آلوی خشک؛ ۳۰۰ گرم
▪ زعفران سائید‌ه ؛ یک قاشق مرباخوری (د‌ر صورتی که د‌ر آب حل کرد‌ه …

مواد‌ لازم

مرغ یا گوشت آبگوشتی؛ ۷۵۰ گرم

پیاز سرخ شد‌ه؛ ۳ قاشق سوپخوری

هویج، یک کیلوگرم

آلوی خشک؛ ۳۰۰ گرم

زعفران سائید‌ه ؛ یک قاشق مرباخوری (د‌ر صورتی که د‌ر آب حل کرد‌ه باشیم سه قاشق سوپخوری)

شکر؛ ۳ قاشق سوپخوری

روغن؛ به مقد‌ار لازم

نمک؛ به مقد‌ار لازم

طرز تهیه

مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ شد‌ه و چند‌ لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد‌. هویج را خلال می‌کنیم و با روغن سرخ می‌کنیم و با آلوی شسته شد‌ه د‌اخل گوشت یا مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد‌.زعفران را با کمی نمک و شکر د‌اخل خورش می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد‌.اگر بخواهیم خورش ترش‌تر بشود‌، د‌ر آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم.