سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

«چیکو» هم مس دارد هم آهن


«چیکو» هم مس دارد هم آهن

چیکو میوه ای گرمسیری با پوست قهوه ای و مزه ای شیرین است که بومی جنوب مکزیک و آمریکای مرکزی می باشد. چیکو غنی از آنتی اکسیدان، ویتامینAو C، پتاسیم، مس، آهن، فولات و نیاسین است. در …

چیکو میوه ای گرمسیری با پوست قهوه ای و مزه ای شیرین است که بومی جنوب مکزیک و آمریکای مرکزی می باشد. چیکو غنی از آنتی اکسیدان، ویتامینAو C، پتاسیم، مس، آهن، فولات و نیاسین است. در این مطلب از سایت «ehow» به چند خاصیت این میوه گرمسیری اشاره خواهیم کرد.

این میوه منبع غنی فیبر است که مانع ایجاد یبوست می شود و با چسبیدن به غشای مخاطی روده ها، آن ها را در برابر سموم سرطان زا محافظت می کند.

تانین موجود در این میوه، خاصیت ضدویروسی، ضدباکتریایی و ضد انگلی دارد.

ویتامین A موجود در چیکو برای سلامت دید و پوست لازم است. مصرف میوه های غنی از ویتامین Aاز سرطان ریه و دهان محافظت می کند.

ویتامین C موجود در این میوه نیز به بدن کمک می کند تا در برابر عوامل عفونی و رادیکال های آزاد مضر مقاومت پیدا کند.

این میوه از میزان پایین چربی اشباع شده، سدیم و کلسترول برخوردار است.

افرادی که قصد کاهش وزن و یا حفظ وزن سالم را دارند از این میوه مصرف کنند.

جوشانده میوه های آن برای درمان اسهال موثر است.

جوشانده تهیه شده از برگ های زرد آن برای درمان سرفه، سرماخوردگی و اسهال مفید است.

عصاره به دست آمده از دانه های خرد شده آن خاصیت ادرارآور دارد و در دفع سنگ کلیه و مثانه موثر است.

پماد تهیه شده از دانه های این میوه برای درمان گزیدگی های سمی به کار برده می شود.

دم کرده میوه و گل آن برای رفع ناراحتی های ریوی مورد استفاده قرار می گیرد.

عصاره به دست آمده از دانه های له شده آن، خاصیت خواب آور دارد.

صمغ آن درخت برای تهیه سقز و پر کردن موقت دندان استفاده می شود.