دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

چرا از مزون ها نباید لباس خرید


چرا از مزون ها نباید لباس خرید

خرید از مزون لباس این روزها بیشتر از پیش باب شده است این شاید به دلیل همه گیر شدن سریع این موضوع به خاطر تبلیغات وسیع باشد

تازه واردهای سودجو چند نمونه از کارهای مزون های معروف را می خرند تا وقتی لازم شد از اسم آنها در تبلیغات خود استفاده کنند. پیش از اینکه خام تبلیغات شوید توصیه می کنیم که این گزارش را بخوانید.

خرید از مزون لباس این روزها بیشتر از پیش باب شده است. این شاید به دلیل همه گیر شدن سریع این موضوع به خاطر تبلیغات وسیع باشد. تبلیغاتی که هزینه زیادی ندارد و در مقابل باعث به دست آوردن سود زیاد از فروش محصولات می شود. از آنجا که خرید لباس از مزون ها ابعاد مختلفی دارد، بد نیست کمی راجع به طرز کار آنها بیشتر بدانیم. قبل از اینکه کلاه گشاد قیمت های غیرواقعی و سرسام آور به سرمان برود بدانیم که این لباس ها از کجا می آیند و قیمت واقعی شان چقدر است، در مزون های خصوصی چه پوشاکی را می توانیم خریداری کنیم و حتی پرفروش ترین برندها کدامند. یا حتی وقتی اسم یک مزون معروف و قدیمی کنار یک مزون نوپا و تازه کار می آید جریان چیست.

● این لباس ها از کجا می آیند؟

این موضوع که پوشاک فروخته شده در مزون ها از کجا می آیند کاملا روشن است. دوبی و ترکیه دو بورس مهم و اصلی برای این قبیل خریدها هستند و پای جنس های تایلندی نیز مدتی است که یه ابن مزون ها باز شده است. از همین اول خیالتان راحت باشد که هیچ کدام از این لباس ها برند اصل نیستند و تازه اگر هم اصل باشند قیمت آنها خیلی بیشتر از آنی است که فکرش را بکنید. اگر اصل باشند مشابه هرکدام از مدل ها را باید بتوانید در سایت برند پیدا کنید و قیمت ها را مقایسه کنید، تفاوت زیادی که بین قیمت جنس خریداری شده با نمونه اصلی که در سایت دیده اید گواه این مسئله است که این لباس تنها مشابهی برای برند است. البته ناگفته نماند که چین برای برندهای معروف نمونه محصولات را با هزینه های متفاوت و کیفیت های پایین تر از نمونه اصلی تولید می کند، پس برای خرید از این شو لباس ها خیلی هم عجله نکنید.

● چه نوع پوشاکی در مزون ها فروخته می شود؟

بیشترین فروش مزون های لباس مخصوص خانم هاست. اصلا بیشتر این شوها تنها و فقط برای خانم ها انجام می شود. کیف و کفش، مانتو و پالتو که بستگی مستقیم به فصل فروش دارد از پرطرفدارترین لباس ها برای فروش هستند.

لباس های رسمی و شلوارهای جین نی دز هر فصلی که باشد مشتری های خودشان را دارند و همیشه جزو پرفروش ترین ها هستند. انواع شال و روسری را می توانید در این مزون ها با چند برابر قیمت در مقایسه با فروشگاه های معمولی پیدا کنید. باتوجه به فصل سرما لباس های بافتنی و پلیورها و مانتوهای بافت نیز مشتری خودشان را دارند. پس فضای زیادی از مزون ها را به خود اختصاص داده اند. برای آقایان نیز انواع کت و شلوارهای فصلی، پالتوهای رسمی و اسپورت، کیف و کفش های مخصوص هر فصل در این مزون ها پیدا می شود. می توانید انواع تی شرت های فصلی و پیراهن ها را نیز در این مزون ها با قیمتی بالاتر از فروشگاه های دیگر خریداری کنید.

● نحوه تبلیغ و خبررسانی

تبلیغ برای مزون های لباس مخصوصا از نوع خانگی زیاد هزینه بردار نیست. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که برای خرید به یک سوپرمارکت بروید و همراه با کیسه خریدتان یک کاغذ منگنه شده که تبلغی این قبیل مزون ها هستند از فروشنده تحویل بگیرید. این ساده ترین و دم دستی ترین نوع تبلیغ است و البته پربیننده ترین، چون در هر صورت بیشترین تعداد مشتریان خانم ها هستند.

اگر پیک های تبلیغاتی به منزلتان ارسال می شود که دیگر حتما این تبلیغات را دیده اید و حتما برای یک بار هم که شده سری به مزون مروبطه زده اید. راه تبلیغ جدید این روز مزون ها نیز دعوتنامه از طریق شبکه های اجتماعی است. با این راه چند نمونه از عکس های لباس های موردنظر را برای دوستان فرستاده و با دراختیارگذاشتن شماره تماس و تاریخ شوی لباس مشتریان زیادی به این مزون ها دعوت می شوند.

● مقایسه قیمت ها

کیف و کفش های Calvin Klein در مزون های لباس معمولا قیمت های مناسب تری به برند Prada دارند. نمونه کفش های این برند را می توانید در مرکز خرید تندیس در میدان تجریش یا فرمانیه با مبلغی حدود ۳۰۰ هزار تومان خریداری کنید اما اگر بخواهید همان کفش را از مزون موردنظرتان خریداری کنید قیمتی حدودا دوبرابر باید بپردازید.

پالتوهای Zara و Valentino در مراکز خرید آرین در خیابان میرداماد با قیمت حدود ۴۰۰ هزار تومان خریداری کنید اما نمونه پالتوی Zara در این شو روم ها کمتر از ۵۰۰ هزار تومان قیمت ندارد. شال های بافتنی و پشمی که این روزها فروش زیادی دارد، در فروشگاه های معمولی در سطح شهر حدود ۳۰ هزار تومان، در نمایندگی برندها حدودا ۷۰ تا ۹۰ هزار تومان اما در مزون های خصوصی بالای ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارند شلوارهای جین از لباس پرفروش در هر فصل هستند، مشتریان این لباس همیشه ثابت هستند و فروش های پرسودی را برای برگزارکنندگان دارند. این شلوارها همه از ترکیه وارد می شوند و از خریدهای بسیار ارزان ترکیه هستند. معمولا هرکدام از شلوارها برای واردکننده ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان هزینه دارد اما در نهایت با مبلغی بالای ۱۰۰ هزار تومان به فروش می رسند.

● تک دوزهای ایرانی

بعضی از این مزون ها کاملا ایرانی هستند. لباس های ایرانی که توسط طراحان و خیاطان ایرانی آماده شده اند. این لباس ها در تعداد بسیار محدود و به قول خیاطان تک دوز هستند. شاید از نمونه مانتویی که انتخاب می کنید تنها پنج نمونه دیگر دوخته شده باشد. معمولا کیفیت پارچه های استفاده شده برای این قبیل مانتو و پالتوها در حد اعلا است، تزئینات به کار رفته روی لباس ها نیز معمولا سنتی و بسیار زیبا و شکیل انتخاب شده است.

این فاکتورها اما هیچ دلیل قانع کننده ای برای قیمت بالای لباس ها نیست. حتی روی بعضی از آنها کار دست های ساده و ظریف انجام شده که باز این موضوع هم دیلیلی برای قیمت بالای لباس نیست. مانتوهایی از جنس تافته در این مزون ها بیشترین قیمت را دارند و مانتوهای پشمی نیز این روزها با قیمت های بالا به فروش می رسد. قیمت مانتوهای تافته بالای ۴۰۰ هزار و مانتوهای پشمی حدود ۳۰۰ هزار تومان هزینه دارد. نمونه های مشابه این مانتوها در طرح های ساده تر را می توانید از مانتوفروشی های سطح شهر حدودا نصف قیمت پیدا و خریداری کنید.

● ترفندهایی که به کار می گیرند

بیشتر لباس هایی که برای فروش در مزون های خصوصی خریداری می شود طرح های ساده و حتی از مدافتاده کشورهای دیگر هستند. بیشتر واردکنندگان نیز این لباس ها را با قیمت های پایین خریداری می کنند و با انجام تغییرات کوچک اما تاثیرگذار به آنها شکل تازه ای می دهند. برای مثال پالتوهای ساده ای که اینجا و در فروشگاه های معمولی با قیمتی حدود ۷۰ هزار تومان به فروش می رسد با اضافه شدن چند رشته زنجیر و یک کمربند و حتی تکه ای سنگ دوزی، شکل زیبایی به خود می گیرد.

اینجاست که همان لباس ساده با چند برابر قیمت اصلی به فرشو می رسد. دیگری وام گرفتن مزون های تازه تاسیس از مزون های معروف و بنام شهر است. این تازه کارها چند نمونه از لباس مزون های معروف را خریداری کرده و در کلکسیون لباس های خود جا می دهند و موقع تبلیغ هم اسم مزون معروف را کنار مزون خود می گذارند و اعلام همکاری می کنند. به هر حال که خرید از مزون ها با این مدل قیمت و با این شرایط اصلا به صرفه نیست.