سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کاسه‌های خرمــا گردو


کاسه‌های خرمــا گردو

● مواد لازم:
ـ خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: حدود ۱۰ ورق
ـ پودر دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
ـ خرمای هسته گرفته: ۱۰ عدد
ـ مغز گردو: ۱۰ عدد
ـ پنیرخامه‌ای: ۱۰۰ گرم
ـ پودرشکر: ۳۵ گرم
ـ تخم‌مرغ: یک …

مواد لازم:

ـ خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: حدود ۱۰ ورق

ـ پودر دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری

ـ خرمای هسته گرفته: ۱۰ عدد

ـ مغز گردو: ۱۰ عدد

ـ پنیرخامه‌ای: ۱۰۰ گرم

ـ پودرشکر: ۳۵ گرم

ـ تخم‌مرغ: یک عدد

ـ آرد گندم: ۴۰ گرم

ـ مغز گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

ـ کره ذوب شده: ۴۰ گرم

روش تهیه :

ابتدا پنیرخامه‌ای، تخم‌مرغ، گردو خرد شده، دارچین، پودرشکر و آرد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی آن‌قدر به هم می‌زنیم تا یکدست شوند. خمیرها را به ابعاد ۶×۶ سانتی‌متر برش زده، قالب مافین سایز کوچکی را انتخاب کرده که قطر دهانه آن حدود ۴ سانتی‌متر باشد. حدود ۵ تا ۶ تکه از خمیرها را روی یکدیگر قرار داده،‌ داخل قالب فشرده می‌کنیم سپس از مایه آماده شده یک قاشق داخل کاسه حاصل می‌ریزیم و روی هرکدام را یک خرمای هسته گرفته و یک تکه گردو قرار می‌دهیم. کاسه‌های حاصل را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.