سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

خورش قورمه سبزی


خورش قورمه سبزی

● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
▪ سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)=یک کیلو
▪ گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا ۷۵۰گرم با استخوان)=نیم کیلو
▪ لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم)
▪ …

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:

سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)=یک کیلو

گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا ۷۵۰گرم با استخوان)=نیم کیلو

لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم)

لیمو عمانی درسته=۳ تا ۴ عدد

گرد لیمو=یک قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

روغن=۲۵۰گرم (یک پیمانه)

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود،بعد سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوییم،آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم. بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد.ممکن است به جای گرد لیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم.