پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
تجارت با کودکان
هر روزه شاهد این هستیم که کودکان و زنان به عنوان کالا از نقطهای به نقطه دیگر انتقال داده میشوند. کسانی که به این تجارت غیر انسانی مشغول هستند میخواهدند با سوء استفاده از نیروی کار و جسم آنان به پول دست یابند.این روش غیر قانونی و تجارت پر درآمد شیوهای از تجاوز به حقوق انسانی کودکان و زنان است که هم اکنون در چهارگوشه جهان در جریان است. سال از پی سال کودکان و زنان را از کشورهای تهیدست به روشهای گوناکون از جمله وعدههای دروغین دز زمینه کار شرافتمندانه، گروگان گیری و یا فروش اجباری خارج می کنند و آنها را به کارهایی از قبیل روسپیگری ، خدمتکاری در خانهها و یا ازدواجهای ناخواسته وادار میکنند. فقط در منطقه نپال، هندوستان و پاکستان هر ساله نزدیک به ۹۰۰۰ دختر به مناطق دیگر انتقال داده میشوند. در مورد ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی از مقالاتی که در روزنامه ها و نشریات گوناگون چاپ میشود می توان دریافت که این پدیده در ایران نیز وجود دارد.
گروه های سازمانیافته دختران را در سنین پایین به گروگان میگیرند. گروگان گیری در میان پسران هم وجود دارد ولی این امر در دختران اتفاق میافتد. پس از گروگانگیری آنها را برای کارهای گوناگون از جمله روسپیگری ، خدمتکاری و یا بردگی می فروشند.
بیشتر این کودکان از خانواده های تهیدست می باشند که پس از اینکه به دام قاچاثچیان افتادند دیگر امکان رهایی و بازگشت ندارند. تعداد کودکانی با آنها تجارت می شود در سالهای اخیر به دلیل افزایش تقاضا گسترش یافته است.
بخشی از این کودکان از مقامات دولتی به ویژه در بنگلادش و پاکستان تحویل گرفته می شوند به دلیل اینکه آنها پس از اینکه به جرم روسپی گری بازداشت می شوند امکان پرداخت جریمه را ندارند. تعداد زیادی از کودکانی که از پاکستان و بنگلادش ربوده می شوند بیشتر در کشورهای عربی کرانه خلیج فارس به فروش می روند.
● تجارت کودکان حرفه ضدانسانی
▪ تجارت جنسی با کودکان
● تــجارت ســکس!
نگاهی به یافتههای یک تحقیق در مورد قاچاق زنان و دختران ایران
▪ ماهانه چهل و پنج دختر ایرانی شانزده تا بیست و پنج ساله در کراچی توسط افراد ثروتمند خریداری میشوند
▪اخیرا پدیده فروختن دختران توسط خانوادههایشان یا شوهرانشان در شهرهای مختلف مرزی ابعاد نگران کنندهای پیدا کرده است... قربانیان (قاچاق به پاکستان) اغلب از خانوادههایی هستند که در حاشیه شهر زندگی می کرده و دچار فقر بسیار شدید هستند
▪ قاچاق دختران به دوبی برخلاف پاکستان، اغلب اوقات ظاهرا با رضایت و آگاهی قربانیان انجام میشود. در واقع قربانیان از همان ابتدا از مقصد و نحوه کار خود آگاهی دارند. اکثر این گروه از قربانیان تمایلی به بازگشت به ایران ندارند
▪ خبرگزاری سینا
یکشنبه ۱۰ خرداد ١٣٨٣ ۳۰ مه ٢٠٠۴
بر اساس آمار و اخبار منتشر شده در روزنامهها و جراید کثیر الانتشار روشن میشود که در سالهای اخیر روند قاچاق زنان و دختران و کوچ اجباری آنها به کشورهای حاشیه خلیج فارس و بطور محدود به کشورهای اروپایی و اسیایی افزایش یافته است.به خصوص در یکی، دو سال گذشته مواردی از دستگیری شبکههای قاچاق زنان از ایران به سایر کشورها در مطبوعات کشورمان گزارش شده است.
بنابر تحقیقات انجام شده توسط سازمان دفاع از قربانیان خشونت، مقصداین گروه های قاچاق عبارتست از پاکستان، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به ویژه بیشتر امارات متحده عربی و گهگاه غرب اروپا.
بر اساس تحقیقات این سازمان بر روی نشریات کشور، صفحه روزنامه های کشور مملو از موضوع قاچاق است.
بر این اساس، گزارش روزنامه ایران حاکی از آن است که با هوشیاری ماموران اجرایی قرارگاه امر به معروف و نهی از منکر استان تهران عوامل یک باند قاچاق دختران فراری به خارج از کشور شناسایی و دستگیر شدند. فرمانده قرارگاه اعلام کرد اعضای این باند که دختران فراری را اغفال و به کشورهای اطراف می بردند، در زمینه قاچاق اشیای عتیقه نیز فعالیت می کردند. متهمان دستگیر شده در تحقیقات مقدماتی به فعالیت خود در زمینه قاچاق دختران فراری و خرید و فروش اشیای عتیقه اعتراف کردند.در این رابطه نه نفر متهم دستگیر و برای تحقیقات بیشتر به مرکز قضایی مطهری یافت آباد منتقل شدند.
روزنامه انتخاب نیز در سوم خرداد هشتاد و یک از کشف یک شبکه گسترده فساد و فحشا خبر داد و نوشت اعضای گسترده ترین باند بین المللی فساد و فحشا در ایران که اقدام به جذب و انتقال دختران و زنان ایرانی به کشورهای آسیایی و اروپایی می کردند توسط ماموران مرکز اجرای امر به معروف و نهی از منکر سپاه دستگیر شدند.
براساس گزارش این روزنامه، شبکه فساد، زنان و دختران جوان را با پرداخت پولهای هنگفت و با کمک تعدادی از تجار ثروتمند به کشورهای عربی و خلیج فارس و اروپا انتقال می دادند.بر اساس این گزارش حدود دویست دختر و زن جوان در این باند عضویت داشتند .
روزنامه انتخاب ادعا کرد که اعضای باند، برخی دختران جوان را برای تن فروشی به فرانسه و انگلیس نیز اعزام میکردند.
روزنامه قدس بیست و یک مهر هشتاد و یک نوشت: "با متلاشی شدن یک باند قاچاق زنان و دختران به کشورهای بیگانه سی و هشت نفر از اعضای این شبکه دستگیر و پانزده نفر از قربانیان آنها به کشورمان بازگردانده شدند.
اعضای این شبکه با ترفندهای گوناگون بویژه ازدواج صوری با دختران آنان را به بهانه سفر به زاهدان خارج کرده و به یکی از کشورهای همسایه شرقی (پاکستان) انتقال می دادند. این تبهکاران عمده طعمه های خود را از بین دختران معتاد و دارای فقر فرهنگی و مادی انتخاب می کردند. در پی دستگیری این افراد بیش از هفتاد خانواده نیز که به نوعی در اقدامات تبهکارانه اعضای این شبکه دخالت داشتند شناسایی و تاکنون در مجموع سی و هشت نفر از مجرمان دستگیر شدند و با تلاش فراوان مراجع قضایی و انتظامی تا کنون پانزده نفر از دختران قربانی به کشورمان بازگردانده شدند".
روزنامه ایران بیست و چهار بهمن هزار و سیصد و هفتاد و نه نوشت: "جزئیات فعالیت شبکه مخوف قاچاق دختران کم سن و سال و نوجوان ایرانی در کشورهای حوزه خلیج فارس فاش شد. مسئولیت این شبکه قاچاق دختران جوان ایرانی به خارج از کشور با یک زن میانسال بود که بابت هر دختر و زن جوان ایرانی مبلغ هنگفتی را دریافت میکرد.
چندی قبل عباسعلی علیزاده رئیس کل دادگستری استان تهران خبری مبنی بر کشف فعالیت یک شبکه قاچاق دختران ایرانی کشورهای حوزه خلیج فارس را اعلام کرد. در این شبکه قاچاق تعدادی زن قواد و فاسد عضویت داشتند که دختران و زنان جوان را که با خانوادههایشان مشکل مالی داشتند شناسایی میکردند و سپس به بهانه این که دختران آنها در کشورهای خلیج فارس خوشبخت و پولدار خواهند شد به خانوادههایشان با گذرنامه و روادید به مدت سه هفته آنها را به طور غیر قانونی به دبی می فرستادند و در دبی به چند بازرگان عرب فروخته می شدند".
خبرنگار کیهان از مشهد نیز گزارش داد: "با انهدام یازده شبکه فعال فساد و فحشاء در مشهد صد و چهل و هشت نفر بازداشت شدند. این باندها حدود پنج سال در نقاط شهر مشهد فعالیت داشتند و دهها نفر از دختران فراری و زنان توسط این باند اغفال و به کشورهای عربی خلیج فارس یا کشورهای آسیای شرقی قاچاق میشدند. قاضی صادقی رئیس مجتمع قضایی شهید مطهری شعبه هزار و هفت عنوان کرد اتهامات اعضای این باند قوادی، رابطه نامشروع، نگهداری مشروبات الکلی و توزیع فیلم های مستهجن است".
خبرنگار کیهان در شیراز نیز نوشت: "یک باند فساد و فحشاء و قاچاق دختران در شیراز متلاشی و بازداشت شدند".
خبرگزاری ایسنا در تهران گزارش داد: "به گفته کارشناس دفتر آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور دویست میلیون زن و دختر در اسارت شبکههای مافیایی دنیا هستند که از این طریق هفت تا سیزده میلیارد دلار نصیب سازمان های تبهکاری میشود. دکتر اسد بیگی تصریح کرد بر اساس تحقیقات انجام شده در ایران و کشورهای دیگر آمار دختران فراری نسبت به پسران بیشتر است و اکثر آنها نیز به دام فحشا و روسپیگری افتاده و توسط باندهای مخصوصی برای روسپیگری یا قاچاق آنها به خارج از کشور به خصوص دبی فرستاده میشوند".
جام جم شانزده مهر هزار و سیصد و هشتاد و یک نوشت: "پلیس باند قاچاق دختران را در فرودگاه مهر آباد به دام انداخت. پرونده رسیدگی به جرایم اعضای این باند به شعبه هزار و شصد و ده مجتمع قضایی ویژه به ریاست قاضی صابری ظفر قندی ارجاع شد".
جلوه اول مرداد هشتاد و یک گزارش داد:" دستگیری هشتاد و دو نفر از اعضای یک باند فساد ، فحشاء و قاچاق دختران به کشورهای حوزه خلیج فارس و چند کشور اروپایی پرونده تنظیمی به دادگاه عمومی تهران تحویل داده شد".
روزنامه جام جم یازده مهر هشتاد و یک از دستگیری اعضای باند اینترنتی اغفال دختران خبر داد و آورد ،سه زن میانسال پس از ارتباط اینترنتی (چت) با دختران و پسران جوان آنها رابه فساد میکشاندند و پس از ارتباط با دختران از طریق سایت اینترنتی و با جلب اعتماد و اطمینان آنها با این دختران قرار ملاقات میگذاشتند سپس به بهانه های واهی و پیدا کردن شوهر پولدار و سفر به خارج از کشور از آنان سوء استفاده می کردند.
روزنامه همشهری بیست و چهار مهر هشتاد و یک: تعداد زیادی دختر ایرانی در کربلا نجف و سایر شهرهای زیارتی عراق به گدایی مشغولند. این دختران توسط مردان عرب از خانواده هایشان در روستاها یا مناطق فقیر نشین خریداری و برای کسب درآمد از زائران ایرانی که به گدایان عراقی پول نمی دهند، به شهرهای زیارتی عراق برده میشوند.
ماهنامه خواندنی بیست و چهار مهر هشتاد و یک طی گزارشی اعلام کرد: "در استان های خراسان و سیستان و بلوچستان چندین هزار دختر ایرانی به مردان افغانی فروخته شدند.اخیرا یک باند برده گیری که عده نامعلومی از دختران ایرانی را در پاکستان به کنیزی فروخته اند شناسائی و برخی از اعضا آن دستگیر شدند.بر اساس یک آمار رسمی اظهار شده است که فقط بوسیله همین باند بیش از صد و پنجاه دختر مشهدی به پاکستان برای تن فروشی منتقل شدند شیوه کار اعضای این باند چنین بوده است که دختران را از خانواده هایشان خریداری کرده و به عقد خود در می آوردند سپس آنها را به خانه های فساد که در پاکستان به خرابات موسومند می فروختند. لازم به ذکر است که منطقه میرجاوه در زاهدان به عنوان یک منطقه ترانزیت در امر قاچاق انسان به شمار میرود. استانهای خراسان و سیستان و بلوچستان از مناطق مبدأ و شهرهای کویته، کراچی، راولپندی در پاکستان و کشورهای افغانستان و کشورهای خلیج حاشیه خلیج فارس و بعضی از کشورهای آسیایی و اروپایی از مناطق مقصد پدیده قاچاق محسوب میشوند".
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست