دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سس خامه با مایکروفر


پیاز  :  ۲ عدد
کره  :  ۶۰ گرم
ترخون  :  ۲۵ گرم
نعناع  :  ۲۵ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۲۵ گرم
آب گوشت  :  ۰.۴ لیتر
خامه  :  ۱۰۰ گرم
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
ابتدا کره را در یک ظرف پیرکس …

پیاز  :  ۲ عدد

کره  :  ۶۰ گرم

ترخون  :  ۲۵ گرم

نعناع  :  ۲۵ گرم

جعفری ساطوری شده  :  ۲۵ گرم

آب گوشت  :  ۰.۴ لیتر

خامه  :  ۱۰۰ گرم

آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

ابتدا کره را در یک ظرف پیرکس بریزید و مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. بعد پیاز خرد شده را داخل آن ریخته و مدت ۳ دقیقه دیگر در مایکروفر بگذارید. سپس آرد را داخل ظرف بریزید و خوب آن را نرم کنید. آب گوشت را به‌تدریج اضافه کنید و مرتباً مخلوط را هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سبزی‌های معطر را نیز داخل آن بریزید و مدت ۱۰ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید (روی قدرت ۵۰%) تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل نیز به ان اضافه کنید، سپس سس را از مایکروفر بیرون آورده از صافی عبور دهید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% بگذارید تا کاملاً غلیظ شود. به سس آماده شده، خامه اضافه کنید و برای گوشت‌های سفید از آن استفاده کنید.