دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

سوپ عدس مجارستانی


سوپ عدس مجارستانی

▪ عدس ریز ۲ پیمانه
▪ پیاز خرد شده ۲ عدد
▪ سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
▪ ساقه کرفس خرد شده ‌۲ عدد
▪ بادمجان رنده شده ۲ پیمانه
▪ نمک و زردچوبه و فلفل ۱ قاشق چایخوری
▪ پودر پاپریکا نصف …

عدس ریز ۲ پیمانه

پیاز خرد شده ۲ عدد

سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

ساقه کرفس خرد شده ‌۲ عدد

بادمجان رنده شده ۲ پیمانه

نمک و زردچوبه و فلفل ۱ قاشق چایخوری

پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری

سرکه سیب ۱ پیمانه

برگ بو ۲ عدد

آب مرغ ۲ لیتر

گشنیز خرد شده به مقدار لازم

روغن زیتون‌ ۲ قاشق غذاخوری

ماست نصف پیمانه

طرز تهیه :

در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را سرخ کنید سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

بادمجان ، ‌آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شوند بپزید.

برای سرو کردن ، سوپ سوپ را در ظرف‌ مورد نظر ریخته و روی آن‌ کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.