سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کمپوت زرد آلو


زرد آلو  :  ۸۰۰ گرم
شکر  :  ۶ قاشق سوپخوری
آب  :  ۱.۲۵ فنجان
زرد آلوها را نصف کرده هسته‌اش را گرفته آن را در شربت قند ریخته بجوشانید. همین که زرد آلوها نرم شد، آن را با کفگیر بیرون آورده …

زرد آلو  :  ۸۰۰ گرم

شکر  :  ۶ قاشق سوپخوری

آب  :  ۱.۲۵ فنجان

زرد آلوها را نصف کرده هسته‌اش را گرفته آن را در شربت قند ریخته بجوشانید. همین که زرد آلوها نرم شد، آن را با کفگیر بیرون آورده در ظرف بچینید. سپس شربت را جداگانه بجوشانید تا به اندازه یک لیوان بشود. زرد آلوها را در شیشه ریخته شربت را هم به آن اضافه کنید.