پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

اسفناج با طعمی دیگر


اسفناج با طعمی دیگر

● مواد لازم
▪۴۵۰ گرم برگ اسفناج تازه
▪ پنج ورق کالباس گوشت‎
▪ یک حبه سیر خرد شده‎
▪ یک عدد پیاز متوسط خرد شده
▪ کمی جوز هندی
▪ نمک و فلفل
▪ دو قاشق غذاخوری کره‎
▪ دو قاشق غذاخوری …

مواد لازم

۴۵۰ گرم برگ اسفناج تازه

پنج ورق کالباس گوشت‎

یک حبه سیر خرد شده‎

یک عدد پیاز متوسط خرد شده

کمی جوز هندی

نمک و فلفل

دو قاشق غذاخوری کره‎

دو قاشق غذاخوری آرد‎

یک فنجان شیر

طرز تهیه

اسفناج ها را تمیز کرده، بشویید، خرد کرده و در آب جوش به مدت دو دقیقه ریخته تا بپزد. سپس آن را در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرد شود. روغن را در تابه ریخته، پیاز، سیر و کالباس را در آن تفت دهید. کره را در ظرف دیگری ریخته و به مدت دو دقیقه آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی بپزد. مخلوط اسفناج درون ماهیتابه را به شیر پخته شده اضافه کنید، سپس به میزان دلخواه جوز هندی و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

ملیحه قریشی