جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا
نکات تغذیه ای مهم برای بیماران ایدزی
مصرف برخی از انواع مواد خوراکی برای مبتلایان به ایدز خطرناک تراست.
به طور کلی مواد غذایی که بیشتر احتمال آلوده شدن به باکتری ها و ویروس های مضر را دارد به دو گروه تقسیم می شود که عبارت است از:
* سبزی و میوه های تازه و خام
* برخی محصولات حیوانی همچون شیر، پنیر، تخم مرغ خام یا عسلی و گوشت خام. خطری که می تواند مصرف این مواد خوراکی در بدن ایجاد کند به منشاء و چگونگی فرآوری، نگهداری و آماده سازی ماده غذایی مربوط می شود.
* شست وشوی مناسب دست ها و ظروف تهیه غذا: باکتری می تواند در تمام فضای آشپزخانه منتشر شود و به دست ها، سطوح مخصوص برش غذا و وسایل آشپزخانه و مواد خوراکی نفوذ کند.
* جداسازی مواد غذایی از یکدیگر: گوشت خام باید از دیگر مواد خوراکی جدا شود. ترکیبات مسمومیت زا می تواند به راحتی از برخی مواد غذایی آلوده به غذاهای دیگر منتقل شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست