دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالاد سزار


نوع مقدار
مایونز ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیموترش ۲قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
پنیر گورا ورقه شده ۴/۳ فنجان
فلفل تند ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۳/۲ فنجان
نعناع خرد …

نوع مقدار

مایونز ۲ قاشق سوپ خوری

آب لیموترش ۲قاشق سوپ خوری

جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری

پنیر گورا ورقه شده ۴/۳ فنجان

فلفل تند ۲/۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۳/۲ فنجان

نعناع خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری

پودر چپلی ۲/۱ قاشق چایخوری

سیر له شده ۱ حبه

نان تست ۲ ورق

کاهو ۱ بوته

مایونز،آب لیمو، فلفل و ۳/۱ فنجان روغن زیتون را با هم مخلوط کنید تا غلیظ شود. بعد نیمی از نعناع و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده ، کنار بگذارید. بقیه روغن را با سبزی خرد شده ، ادویه و سیر له شده مخلوط کرده با برس به هر دو طرف نان تست بکشید و نانها را در فر ۳۷۵ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تست کنید. وقتی سرد شد خرد کنید . برگهای کاهو را بدون خرد کردن داخل کاسه بزرگی بریزید و با نان تست شده و پنیر ورقه شده و سس مخلوط کرده بلافاصله سرو کنید.