شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
اثر ضدسرطانی ترکیبات رنگی میوه ها و سبزیجات
ترکیبات رنگی به نام آنتوسیانیدها که رنگ های قرمز ، ارغوانی و آبی میوه ها و سبزیجات را سبب می شوند به حفاظت در برابر سرطان کولون کمک می کنند. بررسی ها در موش آزمایشگاهی و نیز در سلول های سرطانی کولون انسان نشان داده است آنتوسیانین ها به میزان قابل ملاحظه ای از رشد سلول های سرطانی روده می کاهند.همچنین محققان دریافته اند در برخی موارد کمی تغییر ساختار ملکول های آنتوسیانین ، خواص ضد سرطانی آن را افزایش می دهد.محققان در تلاشند این ترکیبات را شناسایی کرده و دریابند کدامیک بهترین اثرات را بر سلامت اعمال می کنند.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت چهاردهم دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی
تب دنگی تهران پشه آئدس هواشناسی سازمان هواشناسی قتل شهرداری تهران وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس شهر تهران گرما
دولت سیزدهم واردات خودرو خودرو برق قیمت خودرو مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو بازنشستگان مسکن
عاشورا فضای مجازی سینمای ایران تلویزیون امام حسین (ع) امام حسین سینما اوشین مهران مدیری موسیقی فیلم تئاتر
فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه اسرائیل فلسطین یمن آمریکا جو بایدن ترامپ روسیه چین جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر علی علیپور لیگ برتر ایران تراکتور علیرضا بیرانوند
همراه اول سیاره زهره هوش مصنوعی ویندوز ناسا مریخ مغز گوگل موبایل سامسونگ اینستاگرام عیسی زارع پور
چاقی کاهش وزن افسردگی