چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
موادغذایی جایگزین برای تامین امگا ۳ بدن
ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نشده مورد نیاز بدن است. اما برخی از افراد، ممکن است طعم ماهی را دوست نداشته باشند. اما سوال اینجاست که این افراد چگونه امگا۳ مورد نیاز بدنشان را تامین کنند؟
در یک مطالعه در انگلستان مشخص شده که بدن انسان پس از مصرف برخی خوراک های گیاهی که حاوی آلفالینولنیک اسید هستند، آن را به امگا۳ تبدیل می کند. نتایج به دست آمده از آزمایش خون زنانی که در این تحقیق شرکت کرده اند نشان داده که زنانی که به جای ماهی، موادغذایی جایگزین را برای دریافت امگا۳ مصرف کرده اند، به مراتب از سلامت بیشتری برخوردارند.
گردو، روغن کتان، توفو، روغن کانولا و روغن سویا، از جمله این موادغذایی هستند. میزان امگا۳ در آنها، تنها ده درصد کمتر از ماهی است.
اگر شما علاقه چندانی به بو و طعم ماهی ندارید، می توانید از این موادغذایی به عنوان جایگزین ماهی در تامین امگا۳ استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست