یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
تکه های گوشت تند(هندی)
مواد لازم:
گوشت گوساله خرد شده=۱ کیلوگرم
زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری
سیر تازه خرد شده=۲ قاشق چایخوری
فلفل=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=یک قاشق چای خوری
زیره سیاه=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
آب=۳ و ۴/۳ پیمانه/۸۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ=دو عدد متوسط
روغن=۲ و ۲/۱ پیمانه/۳۰۰ میلی لیتر
برای تزئین:
سیب زمینی سرخ شده،گوجه فرنگی،لیمو
طرز تهیه:
۱. با استفاده از یک چاقوی تیز چربیهای اضافی گوشت را از آن جدا می کنیم.
۲. زنجبیل،فلفل،پودر کاری،سیر،زیره و نمک را با هم مخلوط کرده و تمام اطراف گوشت را به آن آغشته می نمائیم.
۳. آب را می جوشانیم سپس مخلوط گوشت و ادویه را به آن اضافه کرده می گذاریم حدود ۴۵ دقیقه بپزد. گاهگاهی به هم می زنیم. هنگامی که آب آن بخار شد آن را از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود.
۴. با استفاده از یک چنگال، تخم مرغها را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
۵. روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.
۶. تکه های گوشت را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و سپس به مدت سه دقیقه در روغن سرخ می کنیم، هر کدام از آنها را یک بار بر می گردانیم.
۷. گوشتها را در ظرف بزرگی چیده و با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس، گوجه فرنگی و حلقه های لیمو تزئین می کنیم.
فریال
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 رئیس جمهور ستاد انتخابات کشور
قتل تهران آلودگی هوا هواشناسی شهرداری تهران سرقت پلیس راهور پلیس سازمان هواشناسی سلامت آموزش و پرورش محیط زیست
دولت چهاردهم خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا بورس قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دلار دولت سیزدهم واردات خودرو بازار خودرو
ماه محرم سینمای ایران سریال رامبد جوان هنرمندان تلویزیون الناز شاکردوست سینما کتاب
کنکور ۱۴۰۳ حافظه
روسیه آمریکا رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه جو بایدن انگلیس فلسطین دونالد ترامپ حماس ولادیمیر پوتین حزب الله لبنان
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی سرطان فناوری سامسونگ ناسا نخبگان ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
کاهش وزن دیابت فشار خون