یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
دوستی وب سایت ها
تمامی كسانی كه وارد دنیای تجارت الكترونیك میشوند در ابتدای كار وب سایتی خلق میكنند تا از طریق آن كالاها یا خدمات خود را عرضه كرده به فروش برسانند. تمامی این افراد آرزو دارند كه بازدیدكنندگان سایتشان بیشتر و بیشتر شود تا این مشتریان احتمالی به مشتریان حقیقی تبدیل گردند. روشها و توصیههای بسیاری مبنی بر این موضوع بیان شدهاند و ما قصد داریم یكی از راهكارهای موثر و آسان برای جذب جستجوگران اینترنتی را در این مقاله توضیح دهیم.
راه مورد نظر برقراری لینكهای گوناگون با سایتهایی كه مخاطبان مشابه دارند را مبنای كار قرار میدهد. لینكها سادهترین و مطمئنترین مجاریی هستند كه میتوانند وب سایت شما را به بقیه بشناسانند در واقع روش كار بدین صورت است كه شما مقالات، نكتهها، كالاها یا خدماتی كه مناسب حال مخاطبانتان است را عرضه میكنید ولی یك سایت دیگر از طریق لینك خود به سایت شما، وب سایتتان را معرفی كرده به كالاها و خدمات شما اشاره میكند و بازدیدكننده خودش را به سوی وب سایت شما هدایت مینماید. این یك توافق دو جانبه است و شما نیز همین كار را برای سایت همكار انجام میدهید. میتوانید لیستی با نام «سایتهای جالب و سودمند» یا «لینكهای مرتبط» را در وب سایت خود بگنجانید كه نام و آدرس سایتهایی كه با شما دوست و همكار هستند را در آنها مینویسید. در مقابل همان دوستان اینچنین لیستی را در صفحات خود دارند كه آدرس شما نیز میانشان به چشم میخورد. البته در این میان باید احتیاط كنید چرا كه ممكن است بعضی از این لینكهای پیشنهادی اصلا قابل دسترسی نباشند و باز نشوند. پس قبل از این كه لینكی را در وب سایتتان بگنجانید صحت و نادرستی آن را بررسی كنید.
حالا سوال اینجاست كه چطور میتوانید این «سایتهای مكمل» را پیدا كنید؟ كار سادهایست. موتور جستجوی محبوب شما كه تقریبا همیشه از آن استفاده میكنید، كلید حل این معماست. مثلا فرض كنید كه شما از گوگل بیشتر بهره میگیرید. درنوار جستجوی آن كلمات كلیدی كسب و كار اینترنتی خود را تایپ كنید. با این واژهها میتوان سایتهایی را یافت كه امكان دارد مخاطبان آنها به چنین مفاهیمی تمایل و نیاز داشته باشند. مثلا اگر كارتان در زمینه تولید نرمافزارهای آموزش یك زبان خارجی است و در كنار آنها كتابها، مجلات، سیدیها، فلش كارت هم عرضه میكنید میتوانید عبارت «آموزش زبان» مثلا «اسپانیایی» را جستجو كنید. سایتهای دوست و سودرسان از همین طریق پیدا میشوند. اول ۲۰ سایت نخستی كه پیدا كردهاید را بررسی كنید و با فرستادن ایمیل خود را معرفی كنید، كارتان را توضیح دهید و خواستهتان را مطرح نمایید. ممكن است همه آنها تمایل به همكاری نشان ندهند. باز هم جستجو كنید. این وب سایتها خود با لینكهایی به وب سایتهای دیگر مرتبط هستند. با این دوستان احتمالی جدید هم تماس بگیرید.
وقتی كه وب سایت مورد نظرتان را یافتید و او هم درخواست برقراری این ارتباط دوطرفه را پذیرفت، دستپاچه نشوید وفورا كار را شروع نكنید. اگر بازدیدكنندگان ببینند كه لینك مربوطه از سایت شما، آنها را به سایت به درد نخوری رهنمون كرده به طور قطع از صفحات شما رویگردان میشوند و دیگر از آنها بازدید نخواهند كرد. پس ابتدا با صبر و دقت بسیار وب سایت و همكار احتمالی را بررسی نمایید و ببینید كه واقعا میتواند دوست خوبی باشد یا نه.
در ابتدا برای این كه علاقه و حسن نیت خود را نشان دهید، قبل از این كه با یك دوست بالقوه ارتباط برقرار كنید، لینكی به سایت آنها شكل دهید. سپس با آنها تماس بگیرید و دلایل خود را از این كار توضیح دهید. چرا به وب سایتشان علاقهمند شدهاید، چرا فكر میكنید كه مخاطبان این دو سایت نیازهای مشتركی دارند و پیشنهاد موثر خود را توضیح داده بگویید كه برای تامین شراكتی نیازهای بازدیدكنندگان چه راه حلی دارید. سپس درباره محل گنجاندن لینكها صحبت كنید و پیشنهاد خودتان را هم اضافه نمایید. یادتان نرود كه توضیحات اضافی هم در مورد خودتان و سایتتان بدهید چرا كه اگر این كار را نكنید ممكنست لینك شما را پس بفرستند و بگویند كه تمایلی به همكاری ندارند.
برقراری لینك با وب سایتهای قدرتمندی كه محتوایی غنی، الگویی كامل و سیستم جستجو و گشتوگذاری جامع و آسان دارند، كار آسان و كم دردسری است ولی سایتهایی هستند كه الگویی پیچیده دارند و فاقد ساختاری مناسب هستند، گشت و گذار و پیدا كردن لینكهای گوناگون در آنها دشوارست و محتوایشان به طور منسجم ارائه نشده است. اینها دوستان و همكاران مناسبی نخواهند بود چرا كه بازدیدكننده ارجاعی شما ناخشنود خواهد شد و بازدیدكنندگان آن سایت هم كه با وب سایتی ضعیف روبهرو شدهاند، سریع از آن خارج میشوند و به لینكهایش توجهی نخواهند كرد.
پس دقت كنید و هول و دستپاچه نشوید. بدانید كه بدون دوست و تنها ماندن بهتر از داشتن دوست ناباب است و دوست ناباب همنشینش را بدبخت میكند!
مترجم: آذین صحابی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست