دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

تارت لیمو


تارت لیمو

● مواد لازم برای لایه تارت:
آرد: ۲۲۵ گرم
پوست لیمو: یک عدد
کره: ۱۵۰ گرم
شکر: ۷۵گرم
زرده و تخم مرغ کامل: هر کدام یک عدد

● مواد برای داخل تارت:
خامه زده شده: ۵۰۰میلی لیتر
زرده تخم مرغ: ۵عدد
شکر: …

مواد لازم برای لایه تارت:

آرد: ۲۲۵ گرم

پوست لیمو: یک عدد

کره: ۱۵۰ گرم

شکر: ۷۵گرم

زرده و تخم مرغ کامل: هر کدام یک عدد

مواد برای داخل تارت:

خامه زده شده: ۵۰۰میلی لیتر

زرده تخم مرغ: ۵عدد

شکر: ۷۵گرم

پودر جوز هندی: کمی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۴۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید.

برای تهیه لایه تارت، آرد، پوست لیمو، کره و نمک را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید. شکر و تخم مرغ های زده شده را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا به شکل خمیر دربیاید. خمیر به دست آمده را در پلاستیک بپیچید و به مدت ۲ساعت در یخچال بگذارید. خمیر را با وردنه باز کنید و در قالب ۱۸ سانتی متر پهن کنید، کاغذ فویل روی آن قرار دهید، روی آن لوبیا یا نخود خام قرار دهید و به مدت ۱۰دقیقه در فر بگذارید. کاغذ و لوبیا را بردارید. فر را روی ۱۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خامه را به جوش آورید. زرده و شکر را هم بزنید، خامه داغ را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را از الک رد کنید و روی لایه بریزید، کمی پودر جوز هندی روی آن بریزید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید.