دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
تارت لیمو
مواد لازم برای لایه تارت:
آرد: ۲۲۵ گرم
پوست لیمو: یک عدد
کره: ۱۵۰ گرم
شکر: ۷۵گرم
زرده و تخم مرغ کامل: هر کدام یک عدد
مواد برای داخل تارت:
خامه زده شده: ۵۰۰میلی لیتر
زرده تخم مرغ: ۵عدد
شکر: ۷۵گرم
پودر جوز هندی: کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۴۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید.
برای تهیه لایه تارت، آرد، پوست لیمو، کره و نمک را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید. شکر و تخم مرغ های زده شده را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا به شکل خمیر دربیاید. خمیر به دست آمده را در پلاستیک بپیچید و به مدت ۲ساعت در یخچال بگذارید. خمیر را با وردنه باز کنید و در قالب ۱۸ سانتی متر پهن کنید، کاغذ فویل روی آن قرار دهید، روی آن لوبیا یا نخود خام قرار دهید و به مدت ۱۰دقیقه در فر بگذارید. کاغذ و لوبیا را بردارید. فر را روی ۱۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خامه را به جوش آورید. زرده و شکر را هم بزنید، خامه داغ را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را از الک رد کنید و روی لایه بریزید، کمی پودر جوز هندی روی آن بریزید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب دولت سیزدهم رسانه جنگ
هواشناسی قتل سلامت تهران شهرداری تهران فضای مجازی سیلاب آموزش و پرورش شهرداری سازمان هواشناسی سامانه بارشی باران
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بازار خودرو یارانه بانک مرکزی دلار ایران خودرو مسکن حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی موسیقی مهران غفوریان سریال
دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی اوکراین نتانیاهو ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال جواد نکونام لیگ برتر نساجی رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه پرسپولیس
اپل اینستاگرام آیفون گوگل باتری مایکروسافت ناسا
رژیم غذایی کاهش وزن سیگار توت فرنگی فشار خون اعتماد به نفس کبد چرب