یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

سوفله هویج


سوفله هویج

● مواد لازم
▪ ۹۰۰ گرم هویج
▪ مقداری نمک
▪ یک فنجان شیر پرچرب
▪ یک فنجان بیسکویت شور خردشده
▪ سه چهارم فنجان پنیر چدار
▪ یک سوم فنجان پیاز خردشده
▪ یک قاشق غذاخوری کره
▪ یک قاشق …

مواد لازم

۹۰۰ گرم هویج

مقداری نمک

یک فنجان شیر پرچرب

یک فنجان بیسکویت شور خردشده

سه چهارم فنجان پنیر چدار

یک سوم فنجان پیاز خردشده

یک قاشق غذاخوری کره

یک قاشق چایخوری نمک

یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل

سه عدد تخم مرغ

طرز تهیه

درون قابلمه‌ای را پر از آب کرده و سپس مقداری نمک در آن بریزید. هویج‌ها را برای ۱۵ دقیقه درون آب نمک بپزید. پس از پخته شدن هویج آن را از درون آب خارج کرده و در غذاساز بریزید تا نرم و یکنواخت شود. سپس شیر را به آرامی به آن اضافه کنید.

در این زمان باید بقیه مواد به جز تخم‌مرغ را که از قبل خرد کرده‌اید داخل مخلوط کن ریخته و آن را تا زمان یکنواخت شدن کاملاً مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را درون کاسه‌ای ریخته و به خوبی هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را درون مخلوط تهیه شده ریخته و به آرامی برای سه دقیقه حرارت دهید. این عصرانه مقوی را با نان سرو کنید.