یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
سوفله هویج
مواد لازم
۹۰۰ گرم هویج
مقداری نمک
یک فنجان شیر پرچرب
یک فنجان بیسکویت شور خردشده
سه چهارم فنجان پنیر چدار
یک سوم فنجان پیاز خردشده
یک قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری نمک
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
سه عدد تخم مرغ
طرز تهیه
درون قابلمهای را پر از آب کرده و سپس مقداری نمک در آن بریزید. هویجها را برای ۱۵ دقیقه درون آب نمک بپزید. پس از پخته شدن هویج آن را از درون آب خارج کرده و در غذاساز بریزید تا نرم و یکنواخت شود. سپس شیر را به آرامی به آن اضافه کنید.
در این زمان باید بقیه مواد به جز تخممرغ را که از قبل خرد کردهاید داخل مخلوط کن ریخته و آن را تا زمان یکنواخت شدن کاملاً مخلوط کنید. تخممرغها را درون کاسهای ریخته و به خوبی هم بزنید. تخممرغها را درون مخلوط تهیه شده ریخته و به آرامی برای سه دقیقه حرارت دهید. این عصرانه مقوی را با نان سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست