جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

ویژه شب یلدا / خوراک انار و بادمجان


ویژه شب یلدا / خوراک انار و بادمجان

ابتدا بادمجان های سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، می گذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند.

مواد لازم:

بادمجان سرخ شده درسته: 6 عدد

رب انار: 3 قاشق سوپخوری

دانه انار: 1 پیمانه

آب جوش: یک دوم پیمانه

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

لواشک: به میزان دلخواه

سرکه: 1 قاشق چایخوری

پیاز داغ: 2 قاشق سو پخوری

روغن کنجد: 1 قاشق سوپخوری

گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

1.ابتدا بادمجان های سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، می گذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند.

2. در آخر دانه های انار و گردو را روی خوراک ریخته، به مدت 5 تا 10 دقیقه می پزیم. در صورت دلخواه لواشک را خرد کرده، برای تزیین به همراه خوراک سرو می کنیم.