سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

شکلات کاراملی


شکلات کاراملی

● مواد لازم :
▪ گردو خرد شده: یک فنجان
▪ کره: یک فنجان
▪ شکر قهوه‌ای: ۴۸۰ گرم
▪ شیر پرچرب یا خامه: ۲ فنجان
▪ شیره ذرت: یک فنجان
▪ وانیل: به مقدار لازم

● روش تهیه :
کف یک سینی را فویل بیندازید …

مواد لازم :

گردو خرد شده:

یک فنجان

کره:

یک فنجان

شکر قهوه‌ای:

۴۸۰ گرم

شیر پرچرب یا خامه:

۲ فنجان

شیره ذرت:

یک فنجان

وانیل:

به مقدار لازم

روش تهیه :

کف یک سینی را فویل بیندازید به‌طوری که لبه‌های سینی را فویل بپوشاند. فویل را با کره چرب کنید. اگر مایل بودید خرده‌های گردو را کف سینی بپاشید. کره را روی حرارت ملایم آب کنید. شکر قهوه‌ای، شیر و شیره ذرت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی حرارت زیاد بهم بزنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کرده به طوری که همچنان بجوشد بهم بزنید تا مخلوط سفت شود و شکل بگیرد. قابلمه را از روی حرارت بردارید، وانیل را اضافه کنید و به سرعت در سینی بریزید تا زمانی که فرم بگیرد. با کمک فویل شکلات را از سینی درآورید. کاردی را با کره چرب کنید، شکلات‌ها را مکعبی ببرید و در کاغذهای روغنی مربع شکل بگذارید. این شکلات را می‌توانید تا ۲ هفته نگهدارید.

مجله زندگی ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir