جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
برشهای لیمو و نارگیل
مواد لازم:
پودر بادام:
۵۷ گرم
آرد برنج:
۵۷ گرم
پودر نارگیل:
۵۵ گرم
کره:
۸۴ گرم
شکر:
۵۶ گرم
آب لیموی ترش:
یک و یک سوم پیمانه همراه با پوست
تخم مرغ:
۳ عدد درشت
شکر:
۲ قاشق غذاخوری
نارگیل:
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب کیک را به اندازه ۲۰ سانتی متر با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد بادام، آرد برنج، شکر و کره را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیاورید و داخل قالب با فشار دادن پهن کنید.
قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
۲قاشق شکر، پودر نارگیل، تخم مرغ و آب لیموی ترش را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
روی آن باقی مانده نارگیل را بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
از فر در بیاورید و پس از خنک شدن برش بزنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست