سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

بوقلمون و حبوبات فلفل دار


بوقلمون و حبوبات فلفل دار

● مواد لازم برای ۸ نفر
۱) ۴ نوار باریک از گوشت نمک سود ، هر کدام را به ۲/۱ اینچ تقسیم کنید
۲) ۳ پوند بوقلمون ۷ درصد چربی
۳) ۴ فنجان پیاز خرد شده
۴) ۴/۱ فنجان سیر خرد شده
۵) ۲ فلفل قرمز متوسط …

مواد لازم برای ۸ نفر

۱) ۴ نوار باریک از گوشت نمک سود ، هر کدام را به ۲/۱ اینچ تقسیم کنید

۲) ۳ پوند بوقلمون ۷ درصد چربی

۳) ۴ فنجان پیاز خرد شده

۴) ۴/۱ فنجان سیر خرد شده

۵) ۲ فلفل قرمز متوسط ( از وسط به دو نیم کنید و یا خرد کنید)

۶) ۳ قاشق غذاخوری پودر فلفل

۷) ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو تلخ

۸) ۴ قاشق غذاخوری زیره سبز

۹) ۵ قاشق پوره گوجه فرنگی

۱۰) ۲ قاشق غذاخوری شیره کم شیرین

۱۱) نمک

۱۲) نیم لیوان لوبیا شسته شده

اطلاعات غذایی

کالری :

۵۵۶ کیلوکالری

کربوهیدرات :

۴۶ گرم

فیبر :

۱۲ گرم

چربی :

۲۱ گرم

پروتئین :

۴۶ گرم

قند :

۱۴ گرم

۱) اجاق را آماده کنید. ( یا یک ماهیتابه یک لیتری بردارید و آن را روی شعله متوسط گاز حرارت دهید). گوشت نمک زده را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید در حدود ۶ تا ۸ دقیقه حرارت ببیند و طلایی شود. شعله گاز را زیاد کرده و بوقلمون را اضافه کنید. بگذارید بوقلمون بپزد و با قاشق گوشت را هم بزنید تا نسوزد. این کار را در حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه انجام دهید.

۲) در این مرحله پیاز ، سیر ، فلفل قرمز را اضافه کنید. آنها را در حدود ۵ دقیقه حرارت دهید تا سفت شود. حالا پودر فلفل ، پودر کاکائو و زیره سبز را روی غذا بریزید. در حدود یک دقیقه غذا را تفت دهید تا بوی معطر آن بلند شود.

۳) شیره را به همراه ۱ فنجان آب و ۴ قاشق نمک به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و در حدود ۳۰ دقیقه این مخلوط را روی گاز با حرارت کم بگذارید تا به خوبی بپزد.

۴) حالا لوبیا ها را اضافه کنید. آنقدر گوشت و لوبیا را بپزید تا ترد شوند و این خوراک لوبیای پرادویه را به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت کم گاز بگذارید تا به خوبی بپزد. خوراک خوشمزه شما آماده است ؛ نوش جان !