پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
سالاد هویج
مواد لازم
هویج حلقه شده: ۷۰۰ گرم
پیاز خردشده متوسط: یک عدد
فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد
آب گوجه فرنگی پخته شده (سس گوجه فرنگی): یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
سرکه: سه چهارم پیمانه
روغن گیاهی: نصف پیمانه
پودر خردل: یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
هویج را با کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود. بهتر است برای پختن هویج قدری آب اضافه کنید تا ضمن پختن، آب کمی باقی بماند.هویج ها را در ظرف مناسب قرار دهید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.پیاز، فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را که آماده کرده اید، به آن اضافه کنید. شکر، نمک، فلفل،سرکه و خردل را اضافه کنید. سالاد را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.برای تهیه سس گوجه فرنگی، آب چند عدد گوجه رسیده را بگیرید، صاف کنید و روی حرارت قرار دهید. بگذارید چند جوش بزند و سس کمی غلیظ شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست