دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

کوکوی اسفناج با پنیر


کوکوی اسفناج با پنیر

● مواد لازم
▪ یک دسته برگ اسفناج
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک حبه سیر
▪ ۹ عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق غذاخوری شیر
▪ یک سوم فنجان پنیر پارمسان
▪ دو قاشق غذاخوری …

مواد لازم

یک دسته برگ اسفناج

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک عدد پیاز متوسط

یک حبه سیر

۹ عدد تخم مرغ

دو قاشق غذاخوری شیر

یک سوم فنجان پنیر پارمسان

دو قاشق غذاخوری پودر گوجه فرنگی

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

برگ های اسفناج را در یک چهارم آب بخوبی بپزید تا جایی که آب آن کاملاً تبخیر شود. در کاسه مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و در آخر پودر گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. سیر و پیاز خرد شده را به اسفناج های پخته افزوده و مخلوط تخم مرغ و ادویه را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا برای دو دقیقه با هم بپزند. سپس پنیر پارمسان را خرد کرده و روی کوکوی تهیه شده بریزید تا کاملاً بپزد.

سوسن مستوفی