چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

توپک های ذرت و پنیر


توپک های ذرت و پنیر

در کاسه ای ذرت، پنیر، پنیرچدار، آردذرت، آرد، نمک، شکر، فلفل سبز، گشنیز و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

مواد لازم:

ذرت آب پز - یک پیمانه

پنیر - ۱۰۰گرم ( در صورت نبود پنیر، ۱۰۰گرم سیب زمینی آبپز جایگزین شود)

پنیر چدار - سه چهارم پیمانه

آردذرت - ۲قاشق غذاخوری

آرد - یک چهارم پیمانه

نمک - به اندازه کافی

فلفل سبز خرد شده - یک عدد

گشنیز خرد شده - ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر - نصف قاشق مرباخوری

شکر - نصف قاشق مرباخوری

شیر - یک چهارم پیمانه

خرده نان - به اندازه کافی

روغن مایع - برای سرخ کردن

طرز تهیه:

ذرت ها را در غذاساز بریزید و له کنید.

پنیر یا سیب زمینی را رنده کنید.

در کاسه ای ذرت، پنیر، پنیرچدار، آردذرت، آرد، نمک، شکر، فلفل سبز، گشنیز و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

از این مواد ۱۳ تا ۱۵توپک به اندازه گردو در بیاورید و به مدت ۱۵دقیقه در یخچال بگذارید. از یخچال در بیاورید، ابتدا در شیر و سپس در خرده نان بغلتانید و ۱۰ تا ۱۵دقیقه در یخچال قرار دهید. توپک ها را در حرارت متوسط سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.