جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کمپوت گیلاس


گیلاس شرین  :  ۵۰۰ گرم
شکر  :  ۵ قاشق سوپخوری
آرد ذرت  :  ۰.۵ قاشق سوپخوری
آب  :  ۱ فنجان
گیلاس‌ها را پاک کرده و شسته شربت را فراهم نموده گیلاس‌ها را در آن بریزید و مدت ده دقیقه روی آتش ملایم …

گیلاس شرین  :  ۵۰۰ گرم

شکر  :  ۵ قاشق سوپخوری

آرد ذرت  :  ۰.۵ قاشق سوپخوری

آب  :  ۱ فنجان

گیلاس‌ها را پاک کرده و شسته شربت را فراهم نموده گیلاس‌ها را در آن بریزید و مدت ده دقیقه روی آتش ملایم بجوشانید. سپس گیلاس‌ها را در ظرف بلور ریخته آرد ذرت را با شربت قند مخلوط نموده، آن را روی گیلاس‌ها بریزید.