دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

برشت سرد لهستانی


برشت سرد لهستانی

چغندر خرد کرده، پیاز، سرکه، نمک، شکر و آب را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا چغندر نرم شود، سپس بگذارید سرد شود.

مواد لازم:

چغندر ۶ عدد

پیاز ۲ فنجان

آب ۱.۵ لیتر

خامه ترش ۱ فنجان

کاهو ۲۵۰ گرم

جعفری ساطوری شده ۲ قاشق سوپخوری

شوید یا شبت ۲ قاشق سوپخوری

سرکه ۲ قاشق مرباخوری

شکر ۲ قاشق مرباخوری

سیب زمینی ۳ عدد

تخم مرغ پخته ۲ عدد

نمک ۱.۵ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

چغندر خرد کرده ، پیاز ، سرکه ، نمک ، شکر و آب را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا چغندر نرم شود ، سپس بگذارید سرد شود.

آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سیب زمینی ، کاهو و تخم مرغ را بریزید و در یخچال بگذارید. موقع آوردن سر سفره ، رویش جعفری خرد کرده و یا شبت خرد کرده بریزید.