پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا
کافئین و سرطان سینه
مصرف مواد غذایی حاوی کافئین در افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه نقشی ندارد. برخلاف تحقیقاتی که در گذشته درخصوص ارتباط مصرف مواد غذایی حاوی کافئین و افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه انجام شده بود، جدیدترین تحقیقات نشان می دهد قرار دادن مواد غذایی حاوی کافئین در رژیم غذایی، در سرطانی شدن سلول ها نقشی ندارد.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد اعلام کردند: تحقیقاتی که مبنی بر افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنانی که روزانه بیش از پنج فنجان قهوه می نوشند، گزارش شده است، در نتیجه آمار غلط و تصادفی محققان است. آنها معتقدند کافئین در میزان ترشح هورمون های استروژن و پروژسترون اختلالی ایجاد نمی کند. تحقیقات دیگر نشان می دهد، مصرف قهوه و دیگر مواد غذایی حاوی کافئین خطر ابتلا به دیابت نوع دو را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
[رزا نجفی]
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف ایران پزشکیان علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی مناظره
سیل تهران بازنشستگان هواشناسی قوه قضاییه سوادکوه قتل فضای مجازی شهدای خدمت آتش سوزی شهرداری تهران آلودگی هوا
دولت سیزدهم نهضت ملی مسکن مسکن حقوق بازنشستگان قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو قیمت سکه ایران خودرو بانک مرکزی خودرو طلا
سینمای ایران پایتخت سینما تلویزیون رسانه ملی دفاع مقدس سریال تئاتر حج فیلم شهید موسیقی
دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه اوکراین لبنان ترکیه اتحادیه اروپا حزب الله لبنان حماس
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند
هوش مصنوعی عیسی زارع پور فناوری وزیر ارتباطات گوشی سامسونگ اپل ایلان ماسک ماه
سرطان کبد چرب دیابت سلامت روده ویتامین مغز سنگ کلیه