جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

میکادو


میکادو

● مواد لازم:▪ ۲۰۰گرم شکلات
▪ ۲ قاشق سوپخوری پودرکاکائو
▪ ۴ قاشق سوپخوری شیر
▪ ۱۵۰ گرم کره
▪ یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
▪ یک سوم پیمانه پر پودرشکر
▪ یک پیمانه پودربادام
▪ یک …

مواد لازم:

▪ ۲۰۰گرم شکلات

۲ قاشق سوپخوری پودرکاکائو

۴ قاشق سوپخوری شیر

۱۵۰ گرم کره

یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

یک سوم پیمانه پر پودرشکر

یک پیمانه پودربادام

یک پیمانه پر پودر بیسکویت

چهار ورق نان میکادو.

طرز تهیه:

۱) شکلات، کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب جوش قرار داده تا ذوب شود. بعد بگذارید تا کمی خنک شود.

۲) کره، پودرشکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدست و روشن شود. آنگاه مخلوط شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و پس از مخلوط شدن، پودربادام و پودربیسکویت را اضافه و مخلوط کنید.

۳) کمی از مواد بدست آمده را روی نان میکادو بمالید و یک نان دیگر روی آن بگذارید و این کار را تکرار کنید و با دست روی نان ها را کمی فشار دهید و در یخچال قرار دهید.

۴) بعد از حدود یک ساعت، میکادو را برش بزنید.