جمعه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 7 June, 2024
زولبیا
نشاسته : ۵۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب : ۵۰۰ گرم
آرد سفید : ۷۵ گرم
جوش شیرین : ۰.۵ قاشق مربا خوری
گلاب : ۰.۵ فنجان
آب لیموترش : ۱ قاشق مربا خوری
آب : ۱ فنجان
نشاسته را در ماست حل کرده از صافی رد میکنیم تا صاف و بدون گلوله بشود، آرد را اضافه کرده مخلوط مینمائیم مایه را یکی دو ساعت میگذاریم بماند، روغن مایع فراوان را داغ میکنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته خطوطی دایره وار بهطوری که یکدیگر را قطع کند در روغن داغ شده میپذیم. (در صورتیکه زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط میکنیم) به همین طریق زولبیا را آماده میکنیم و دو طرف آن را سرخ نموده بلافاصله در شربت زولبیا که ذیلا دستور آن داده شده میاندازیم.
طرز درست کردن شربت زولبیا و بامیه:
یک پیمانه آب و شکر و گلاب ذا مخلوط میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش آید و کاملاً غلیظ شود بعد آبلیمو را میریزیم، یکی دو جوش که زد از روی آتش بر میداریم و از صافی رد میکنیم. میتوانید عسل و هل نیز برا افزودن طعم و بوی شربت به آن اضافه کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت سیزدهم دولت شورای حکام فرانسه ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ برجام
هواشناسی تهران فضای مجازی ترافیک هلال احمر زلزله شهرداری تهران بیمارستان قتل سیاست سازمان هواشناسی سلامت
همستر کامبت چین حقوق بازنشستگان قیمت خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار همستر بانک مرکزی بازار خودرو قیمت سکه
عمو قناد مجید قناد مهران غفوریان سریال تلویزیون جوکر سینمای ایران موسیقی درآمد سینما رسانه ملی نقاشی
اینترنت فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه غزه روسیه فلسطین آمریکا اوکراین حماس لبنان ترکیه جو بایدن
فوتبال ایران حسن یزدانی استقلال پرسپولیس والیبال تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی والیبال ایران تیم ملی ایران لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال
سامسونگ همستر کمبات اپل بازی تلگرامی هوش مصنوعی اینستاگرام مایکروسافت
بازنشستگی ویتامین دیابت فشار خون زوال عقل قارچ چای سازمان غذا و دارو گرمازدگی کبد چرب