دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
جانشین های شیر

محصولاتی که جانشین مناسبی برای شیر در نظر گرفته می شوند شامل; سویا، برنج و بادام هستند. «شیرسویا» یکی از بهترین جایگزین های شیر در صنعت غذائی است. انواع مختلف شیرسویا در شکلات، وانیل و چای سبز نیز وجود دارد. در شیرسویا هیچگونه کلسترولی وجود نداشته و درجه بالائی از کلسیم، ویتامین B و D را دارا است. چون سویا یکی از آلرژی زا ترین غذاها است، سعی کنید مقدار آن را در رژیم های غذایی تان کم کنید. شیربرنج با برنج قهوه ای درست می شود و نسبت به شیر گاو میزان پروتئین کمتر و کربوهیدرات بالاتری را داراست ولی هیچ کلسترولی را ندارد.
شیربادام با بادام های زمینی تهیه می شود و میزان کمتری پروتئین و کلسیم را دارا است در حالت کلی می توان گفت که شیرهای غیرلبنی، ویتامین ها و موادمعدنی را دارا هستند و همچنین می توان از شکلات و وانیل در آن استفاده کرد. اگر شما طعم شیر را دوست ندارید می توانید آن را تبدیل به ماست کرده و بصورت پودینگ از آن استفاده نمائید که در این صورت میزان کلسیم آن نیز حفظ می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست