جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

چند نکته برای جلوگیری از مسمویت‌های غذائی در خانه


چند نکته برای جلوگیری از مسمویت‌های غذائی در خانه

▪ با شستن دست‌ها با صابون و آب گرم از انتقال آلودگی جلوگیری کنید.
▪ گوشت، مرغ و ماهی یخ زده را در یخچال یخ‌زداوی کنید نه در درجه حرارت اتاق
▪ غذای باقی‌مانده را سریع در یخچال بگذارید …

با شستن دست‌ها با صابون و آب گرم از انتقال آلودگی جلوگیری کنید.

گوشت، مرغ و ماهی یخ زده را در یخچال یخ‌زداوی کنید نه در درجه حرارت اتاق

غذای باقی‌مانده را سریع در یخچال بگذارید و قبل از سر و کردن دوباره آن را کاملاً حرارت دهید.

از تخم‌مرغ تمیز و سالم استفاده کنید و از مصرف تخم‌مرغ خام خودداری ورزید.

غذاهای گرم را بالای ۶۰ درجه سانتی‌گراد و غذاهای سرد را زیر ۴۰ درجه سانتی‌گراد نگاه دارید.

غذاها را با دست مخلوط نکنید و از تماس ظروف و دست‌ها و غذا با دهان، دماغ و موی خود خودداری کنید.

اگر دچار یک عفونت پوستی یا یک مرض عفونی هستید در تهیه غذا شرکت نکنید.