یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج


برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج

در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، سس تند و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت رابه چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها با شکل گلوله درآورید.

تعداد: ۴ برگر

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

• مواد لازم

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده (گوساله)

یک قاشق غذاخوری سس تند و پرادویه

یک قاشق چایخوری فلفل سیاه سابیده شده

نصف پیمانه پنیر بلوچیز خرد شده

یک عدد پیاز قرمز متوسط (خلالی)

روغن زیتون

۴ نان همبرگر

یک پیمانه اسفناج ریز

نمک

• طرز تهیه

۱. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، سس تند و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت رابه چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها با شکل گلوله درآورید. یک قاشق غذاخوری بلوچیز داخل هر کدام از گلوله ها بگذارید و گوشت را دوباره در دست گرد کنید. سپس کمی فشار دهید تا صاف (شبیه همبرگر) شوند.

۲. پیازها را داخل روغن زیتون بغلتانید و نمک بزنید.

۳. برگرها و خلال پیازها را روی توری کباب پز بگذارید و با حرارت متوسط، هر طرف را ۵ دقیقه کباب کنید. سطح داخلی نان های همبرگر را روغن زیتون بمالید و آنها را روی حرارت برشته کنید.

۴. برگرها را با تکه های کبابی پیاز، اسفناج و پنیر باقی مانده سرو کنید.